Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Epikure - Grilujeme

Platnost od 29.6 .2016 do 26.7 .2016


Epikure - Grilujeme - strana 23
















































     

Epikure - Grilujeme - strana 23

GIN BASIL SMASH ČTENÍ Z ETIKETY 10–15 lístků čerstvé bazalky 2 cl cukrového sirupu 6 cl ginu 2 cl citronové šťávy kostky ledu Genever – základem tohoto ginu je jalovec a  obilný destilát. Vyrábí se periodickou destilací. Dry Gin (nebo London Dry Gin) – suchý nepřislazovaný gin vzniká kontinuální destilací z obilného destilátu a  bylin. Má výraznou jalovcovou chuť s tóny citrusů. Při jeho výrobě nesmějí být použita dochucovadla ani barviva. Britská metropole v  názvu neodkazuje k  místu výroby, ale slouží k označení druhu a je známkou kvality. New Western Dry Gin  – moderní varianta suchého ginu s velmi jemnou chutí jalovce, kořenicí přísady jsou spíše v pozadí. Plymouth Gin – nápoj s  chráněným označením původu se vyrábí výhradně ve městě Plymouth a  vyznačuje se nasládlou tělnatou chutí s  jemnými jalovcovými tóny a ovocným nádechem. Bazalku se sirupem protřepeme v šejkru, přidáme gin, citronovou šťávu a  několik ledových kostek. Znovu silně protřepeme a  přes sítko nalijeme do sklenice. Ozdobíme bazalkou a podáváme. LEDOVÝ ZÁZVOROVÝ ČAJ S GINEM 2 plátky oloupaného zázvoru 1 čajová lžička tmavého cukru kostky ledu 8 cl zeleného čaje 4 cl ginu 1 plátek okurky kůra z ½ citronu Do vysoké sklenice vložíme zázvor, cukr a  několik kostek ledu. Vše přelijeme čajem, pak ginem a na závěr nápoj doplníme plátkem okurky a citronovou kůrou. Foto: Shutterstock a archiv MAKRO Sloe Gin – do červeného likéru na bázi ginu se přidávají zralé trnky sklizené poté, co přešly mrazem. Old Tom Gin – tradiční gin populární zejména v  18. a  19. století. Doslazuje se cukrovým sirupem, má osobitou chuť a výrazné aroma. … název nápoje vznikl zkrácením jeho staroanglického názvu, který zněl genever? Tento výraz vychází z latinského pojmenování juniperus, jež převzaly i další jazyky (hol. jenever, fr. genièvre, it. ginepro). Condimar Gin květ ibišku Condimar Gin jalovcové bobule 5 Condimar Gin cardamom • bal.: 40 g • cena za 40 g • bal.: 50 g • cena za 50 g • bal.: 50 g • cena za 50 g 59,90 68, 69,90 80, 89,90 103, 89* 39* 39* archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH VÍTE, ŽE… Kompletní nabídka na www.makro.cz/sortiment v kategorii Gin, Limonády Prodejní doba: Po – Ne 8.00 – 22.00 (svátky 5. a 6. 7. 2016 otevřeno standardně) Prodejní doba pro Zlaté a Stříbrné partnery: Po – So 6.00 – 22.00, Ne 7.00 – 22.00 (svátky 5. a 6. 7. 2016 otevřeno 6.00 – 22.00) Akceptujeme platbu v českých korunách, za stanovených podmínek také v eurech. Přijímáme tyto platební karty: 844 999 111 – informační linka společnosti MAKRO cE1615_20_23.indd 23 Nabídka zboží platí pro držitele zákaznické karty MAKRO a je určena pro podnikání. Uvedené ceny jsou v českých korunách, bez dekorace a  nejsou platné při nákupech výrobků prostřednictvím služby MAKRO Distribuce. Za chyby vzniklé v  sazbě a tisku neručíme. Společnost MAKRO si vyhrazuje právo změn v balení a variantě zboží nabízeného v této nabídce. Společnost MAKRO garantuje ceny pro uvedené období jako nejvýše možné. Tato nabídka zboží informační povahy je určená k podpoře prodeje zboží a  nepředstavuje závaznou nabídku na  uzavření smlouvy ze strany společnosti MAKRO. Současně tento leták a v něm obsažená nabídka není materiálem podporujícím prodej komunikačními prostředky na dálku. Nabídka zboží je časově omezena na  období platnosti nabídky nebo do  neočekávaného vyprodání zásob. Veškeré aktuálně platné nabídkové letáky jsou pro registrované zákazníky k dispozici k nahlédnutí či stažení na www.makro.cz v sekci Aktuální nabídka. 16.06.16 11:55