Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální leták na tento týden + příští týden : Hypermarkety

Platnost od 13.7 .2016 do 19.7 .2016


Hypermarkety - strana 5
















































     

Hypermarkety - strana 5

Galbani Mozzarella Tesco Gazdovský polooštiepok uzený 125 g (100 g = 15,92 Kč) 250 g (100 g = 19,96 Kč) vybrané Galbani Mozzarella 29,90 19 90 -30% 59,90 49 90 -15% Lučina Žervé Milkana plátky více druhů, 80 g (100 g = 12,38 Kč) více druhů, 100 g V nabídce také Milkana vanička, více druhů, 150 g za 24,90 Kč. (100 g = 16,60 Kč) 18,90 9 -45% 90 37,90 24 90 -30% Veselá kráva Tradiční pomazánkové neochucené více druhů, 140 g (100 g = 17,79 Kč) 150 g (100 g = 13,00 Kč) V nabídce také Tradiční pomazánkové ochucené, více druhů, 150 g za 19,50 Kč. vybrané druhy Veselá kráva 29,90 24 90 -15% 27,90 19 50 -30% Madeta Cottage Bertolli s máslem a olivovým olejem více druhů, 150 g (100 g = 11,93 Kč) 2 druhy, 225 g (100 g = 13,29 Kč) 24,90 17 90 -25% 45,90 29 90 -30% MLÉKO MADE IN CZECH Nahlédněte spolu s námi do tajů zpracování mléka. Do většiny českých mlékárenských závodů se dováží mléko výhradně z českých farem a jeho zpracování probíhá podle přísných hygienických norem. Ať už je koncovým produktem jogurt, smetana, tvaroh nebo sýry, na začátku je obvykle pasterizace. V naší nabídce pro vás máme například zakysanou smetanu. Ta se vyrábí fermentací smetany odstředěné či sebrané z mléka. Od smetany je jen krůček k jogurtům, třeba k oblíbenému smetanovému jogurtu s příchutí čokolády. Během jeho výroby se v mléce nechají vyvíjet bakterie, které mění cukr na kyselinu mléčnou. Pak se přidají probiotické bakterie a zázrak jménem jogurt je na světě! Chytré české hlavičky navíc v roce 1933 vynalezly ovocný jogurt, který se jako patent rozšířil do celého světa. Máte-li raději něco pikantnějšího, pak pro vás máme Romadur! Ten se vyrábí jako všechny sýry kysáním mléka, jeho následným sýřením a odstraněním syrovátky vzniká sýrové zrno. To se formuje, nasoluje a poté nechává několik dní zrát. Tajemství, jak do detailu vzniká nezaměnitelné aroma a chuť Romaduru, si však sýraři nechávají pro sebe. 5