Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Makro Epikure

Platnost od 24.8 .2016 do 20.9 .2016


Makro Epikure - strana 5
















































     

Makro Epikure - strana 5

NEJZNÁMĚJŠÍ DRUHY MOUKY Pšeničná světlá se vyrábí rozemletím obroušeného pšeničného zrna, které bylo zbaveno klíčku a  obalu. Využívá se k  přípravě koláčů, buchet, housek, chleba, knedlíků a těstovin. Celozrnná mouka vzniká pomletím celého zrna, díky čemuž obsahuje vyšší podíl cenných látek, má výraznější chuť a kvůli obsahu přírodních olejů též kratší trvanlivost. Lze ji využít při přípravě slaného i sladkého pečiva a také k zahuštění polévek či omáček. Žitná mouka obsahuje řadu živin, má výraznou chuť a  je skvělá na chléb, dalamánky či perníky. Obsahuje méně lepku a pro lepší kynutí se často kombinuje s moukou pšeničnou. Špaldová mouka se vyrábí z nešlechtěné odrůdy pšenice, vyznačuje se oříškovou chutí a vysokým podílem zdraví prospěšných látek. Bezlepková mouka se vyrábí z  přirozeně bezlepkových surovin, jako je kukuřice, rýže, lněné semínko, hrách, sója nebo pohanka. Více saje vodu a hotové výrobky jsou křehčí a drobivější. Super Sandwich Tramezzino Bagety na dopékání Brioch Burger • světlý, tmavý, celozrnný • bal.: 750 g • cena za 750 g od • bal.: 500 g, 1000 g • cena za 1 ks od • světlé, vícezrnné • baleno v ochranné atmosféře • bal.: 6× 280 g, 6× 140 g, 12× 75 g, 18× 50 g • cena za 1 ks od • bal.: 4× 50 g • cena za 50 g 64,90 74, 64* 50 30, 08* 35, archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH BALENO V OCHRANNÉ ATMOSFÉŘE 6,90 7, 94* 3,50 4, 03* fa c e bo o k . c o m / m a k ro . c z cE1619_01-24.indb 5 tw i tte r. c o m / m a k ro cr 5 09.08.16 11:47