Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální leták na tento týden + příští týden : Tesco hypermarket

Platnost od 31.8 .2016 do 6.9 .2016


Tesco hypermarket - strana 13
















































     

Tesco hypermarket - strana 13

Hovězí přední bez kosti – kližka pultový prodej, 1 kg 149,90 13390 Tesco Vepřová pečeně bez kosti – plátky ochranná atmosféra, 720 g (100 g = 15,13 Kč) ochranná atmosféra, 1 kg 72,90 119,90 108 53 Platí do 13. 9. 2016 Tesco Mleté maso hovězí 90 90 Kuřecí játra 16 90 -25% 69,90 54 90 Kapr kuchaný – porce Uzené vepřové ocásky ochranná atmosféra, 100 g – Kapr kuchaný – půlka vakuově balený 100 g 14,40 Kč (18,00 Kč) pultový prodej, 1 kg 19,00 14 90 -25% 20 % tuku, ochranná atmosféra, 500 g (100 g = 10,98 Kč) mražená, 500 g (100 g = 3,38 Kč) 22,90 Proč je krůta tak oblíbená? Protože má devět druhů masa a mnoho chutí. Ale také obsahuje kvalitní bílkoviny, minerály, vitamíny, má velice nízký obsah tuku, snadno se tráví a celkově působí blahodárně na náš organismus. Tesco Kuřecí čtvrtky -20% 109,00 89 00 -20% -15% Nejčastěji se v domácnostech připravují stehna a prsa. Ovšem věčným problémem je boj proti vysoušení při jejich přípravě. Poradíme vám, jak se toho vyvarovat: 1. Dobře maso osušte papírovými ubrousky. 2. A  by maso nebylo tuhé, musíte ze stehen odřezat šlachy. 3. Směs koření, bylinek a šťávy z citronu pořádně vetřete do kůže. 4. Potřete maso tukem nebo olivovým olejem a osolte. 5. Nižší teplota a delší doba přípravy vám zaručí šťavnatost a křehkost pečeného masa. 6. Před rozkrájením nechte nejméně 20 minut odpočívat. Maso se zatáhne a zůstane šťavnaté. Pokud děláte celou krůtu, měla by být ubrousky vysušená i zevnitř, naplněná kořením, bylinkami a půlkami citronu tak, aby maso mohlo dýchat. Ten umožní proudění vzduchu, zkrátí tak čas tepelné úpravy a zajistí rovnoměrné propečení. Zkuste zapíchnout do nejsilnější části stehen kovovou jehlu, ta totiž dostane teplo do těch nejhůře se opékajících míst. Rozhodně byste ale neměli opomíjet třeba krůtí krk. Kdysi jej hospodyňky dávaly pouze do polévky a maximálně obíraly do rizota. Dnes se také peče, protože má velice šťavnaté masíčko a příjemně křupavou kůrčičku. 13