Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Gastronomie distribuce

Platnost od 6.9 .2016 do 3.10 .2016


Gastronomie distribuce - strana 15
















































     

Gastronomie distribuce - strana 15

ITALSKÝ TEMPERAMENT Neplatí pro velkoobchodní středisko Zlín Vyrobeno v Itálii V NABÍDCE MAKRA Bastoncino s olivami 100 g cena za 1 ks 9,26 balení: 60 ks 10,65* Kód zboží: cena za 1 ks 9,88 8,63 9,21* Focaccina s oliv. olejem 80 g balení: 32 ks 7,90 9,09* FLAGUETTE 100 g balení: 65 ks Kód zboží: cena za 1 ks 11,36* 9,92* Rustikální ciabatta 100 g Panini Grigliato 80 g balení: 28 ks Kód zboží: balení: 54 ks Kód zboží: Kód zboží: CIABATTA FOCACCINA FLAGUETTE PANINI s ovocem a hovězí šunkou sendvič s vepřovou pečení a jemným křenovým krémem burger pálivý s kuřecím masem a sušenými rajčaty Rustikální Ciabatta 100 g Focaccina Tradizionale 80 g Flaguette 100 g Panini Grigliato 80 g Arla Natural Cream Cheese 20 g Vepřová pečeně, plátky 40 g Hovězí hamburgrové maso 85 g Pikantní kuřecí plátky 35 g Olivový olej 3g Listový salát Dubáček 10 g Ledový salát 15 g Sušená rajčata v olivovém oleji 20 g Med, tekutý 3g Křenová pomazánka 20 g Žlutá cibule 5g Arla Natural Cream Cheese 40 g Hořčice, zrnitá 3g Kyselé okurky 15 g Nakládaná okurka 15 g Citronová kůra 2g Listový salát 5g Pažitka 2g Hovězí šunka 30 g Kečup Risso 5g Medový meloun 40 g Andaluzská omáčka 10 g Parmazán, nakrájený na hoblinky 3g Pepř 0,5 g Příprava Ciabattu nechte cca 10-15 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Potom pečte 4-5 minut při teplotě 200-210°C. Arlu, olivový olej, med, hořčici a pepř promíchejte a rozdělte na vychladlou dolní polovinu ciabatty. Obložte salátem, hovězí šunkou a nakrájeným melounem a posypte parmazánem. Přikryjte horní polovinou ciabatty. 15 cena za 1 ks cena za 1 ks 8,01 Ittalská specialita s původem v Ravenně s těmi nejlepšími ingrediencemi. Specifická chuť zelených oliv dělá tuto tyčinku jedinečným společníkem k vínu a aperitivům. Příprava Focaccinu nechte cca 30 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Pečte cca 3 minuty při teplotě 200210°C. Salát opláchněte a osušte. Spodní polovinu focaccini natřete křenovou pomazánkou, obložte salátem a plátky pečeně. Okurky rozkrájejte podélně na plátky a rozložte na pečeni. Přiklopte horní polovinou. Příprava Rozmrazte flaguette a opékejte ho po dobu 4 minut v troubě předehřáté na 200°C. Nechte vychladnout. Poté opečte hamburgerové maso. Rozkrojte pečivo na poloviny a potřete jej Andaluzskou omáčkou. Vložte listy ledového salátu, opečený hamburger, plátky nakládaných okurek a kolečka cibule. Dochuťte případně trochou kečupu a nasekanou pažitkou. Příprava Panini nechte cca 10 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Rajčata nechte okapat a pak je nakrájejte na kousky. Smíchejte Arlu s nastrouhanou citrónovou kůrou. Spodní polovinu panini potřete Arlou, obložte kuřecím masem a rajčaty, přikryjte horní polovinou panini a ohřejte na kontaktním grilu.