Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Gastronomie

Platnost od 7.9 .2016 do 4.10 .2016


Gastronomie - strana 15
















































     

Gastronomie - strana 15

ITALSKÝ TEMPERAMENT NEPLATÍ PRO VELKOOBCHODNÍ STŘEDISKO ZLÍN 9\UREHQR v Itálii V NABÍDCE MAKRA Bastoncino s olivami 100 g cena za 1 ks 8,90 balení: 60 ks 10,24* Kód zboží: 348248 cena za 1 ks cena za 1 ks cena za 1 ks 7,70 8, cena za 1 ks 9,50 30 8,86 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static ,WWDOVN¡VSHFLDOLWDVSĮYRGHPY5DYHQQÛVWÛPLQHMOHSĠ­PLLQJUHGLHQFHPL 6SHFLILFN¡FKXĤ]HOHQ½FKROLYGÛO¡WXWRW\ÍLQNXMHGLQHÍQ½P VSROHÍQ­NHPNY­QXDDSHULWLYĮP 7,60 10,93 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static 9,55* 8,74* Rustikální ciabatta 100 g Focaccina s oliv. olejem 80 g FLAGUETTE 100 g balení: 32 ks balení: 65 ks balení: 28 ks Kód zboží: 348249 Kód zboží: 348251 Kód zboží: 348260 Panini Grigliato 80 g balení: 54 ks Kód zboží: 348261 CIABATTA FOCACCINA FLAGUETTE PANINI s ovocem a hovězí šunkou sendvič s vepřovou pečení a jemným křenovým krémem burger pálivý s kuřecím masem a sušenými rajčaty Rustikální Ciabatta 100 g Focaccina Tradizionale 80 g Flaguette 100 g Panini Grigliato Arla Natural Cream Cheese 20 g Vepřová pečeně, plátky 40 g Hovězí hamburgrové maso 85 g Pikantní kuřecí plátky 35 g Olivový olej 3g Listový salát Dubáček 10 g Ledový salát 15 g Sušená rajčata v olivovém oleji 20 g Med, tekutý 3g Křenová pomazánka 20 g Žlutá cibule 5g Arla Natural Cream Cheese 40 g Hořčice, zrnitá 3g Kyselé okurky 15 g Nakládaná okurka 15 g Citronová kůra 2g Listový salát 5g Pažitka 2g Hovězí šunka 30 g Kečup Risso 5g Medový meloun 40 g Andaluzská omáčka 10 g Parmazán, nakrájený na hoblinky 3g Pepř 0,5 g 80 g 3Ę­SUDYD 3Ę­SUDYD 3Ę­SUDYD 3Ę­SUDYD Ciabattu nechte cca 10-15 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Potom pečte 4-5 minut při teplotě 200-210°C. Arlu, olivový olej, med, hořčici a pepř promíchejte a rozdělte na vychladlou dolní polovinu ciabatty. Obložte salátem, hovězí šunkou a nakrájeným melounem a posypte parmazánem. Přikryjte horní polovinou ciabatty. Focaccinu nechte cca 30 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Pečte cca 3 minuty při teplotě 200210°C. Salát opláchněte a osušte. Spodní polovinu focaccini natřete křenovou pomazánkou, obložte salátem a plátky pečeně. Okurky rozkrájejte podélně na plátky a rozložte na pečeni. Přiklopte horní polovinou. Rozmrazte flaguette a opékejte ho po dobu 4 minut v troubě předehřáté na 200°C. Nechte vychladnout. Poté opečte hamburgerové maso. Rozkrojte pečivo na poloviny a potřete jej Andaluzskou omáčkou. Vložte listy ledového salátu, opečený hamburger, plátky nakládaných okurek a kolečka cibule. Dochuťte případně trochou kečupu a nasekanou pažitkou. Panini nechte cca 10 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Rajčata nechte okapat a pak je nakrájejte na kousky. Smíchejte Arlu s nastrouhanou citrónovou kůrou. Spodní polovinu panini potřete Arlou, obložte kuřecím masem a rajčaty, přikryjte horní polovinou panini a ohřejte na kontaktním grilu. 15 cG1620_15-28.indd 15 25.08.16 10:20