Aktuálníletáky.cz   

Albert hypermarket leták, Albert supermarket leták - tento týden a příští týden : Hypermarket

Platnost od 21.9 .2016 do 27.9 .2016


Hypermarket - strana 10
















































     

Hypermarket - strana 10

Franz Josef tuňák • 2× 80 g • 100 g = 38,37 Kč • vybrané druhy 39 Bonduelle brokolice Vapeur 972,90)0 2990 44,90) • 400 g • 100 g = 7,48 Kč -33 % Bonduelle Zlatá kukuřice • 170 g • 100 g = 11,36 Kč 1590 19,901 -20 % SLEVA 45% MRAŽENÉ Viva vepřová konzerva • 400 g • 100 g = 5,48 Kč 2190 29,90) -26 % Vitana Masox • 144 g • 12 kostek • 100 g = 18,69 Kč 26 13 90 36,90) 90 20,90) -27 % Hamé paštiky • 48 g • 100 g = 17,71 Kč • vybrané druhy Žampiony čerstvé • 250 g • 100 g = 7,56 Kč • naleznete u úseku ovoce a zeleniny -33 % 850 12,501 -32 % 1890 24,90) -24 % Maggi Nápady • 30–46 g • 100 g od 30,22 Kč • vybrané druhy 39 90 64,90) -388 % Mangový dort Bio Špaldová mouka • 1 kg te nalezn e Rec epty r t.cz e lb .a w na ww SUROVINY PRO 8–10 OSOB Korpus: vejce 3 ks, cukr krupice 80 g, celozrnná špaldová mouka 90 g Krém: mléko 225 g, žloutek 50 g cukr krystal 80 g, šlehačka 110 g, želatina 8 plátků, mango – puré (smoothie) 150 g Želé: mango puré smoothie 100 ml, cukr 1 pol. lžíce, želatina 4 plátky POSTUP Na korpus vyšleháme tři vejce s cukrem a přidáme jemným vmícháním celozrnnou špaldovou mouku. Poté dáme na pečicí papír do dortové formy a pečeme na 190 ˚C po dobu 10–13 minut. Na krém vyšleháme žloutky s cukrem, které zalijeme vařícím mlékem. Dáme zpět do hrnce a zahřejeme tak, až začne směs mírně houstnout. Poté přecedíme přes cedník, přidáme plátkovou želatinu, kterou jsme si nechali předem povolit cca 5 minut ve studené vodě. 2390 29,90) Dále přidáme mangové puré a zamícháme tak, aby se rozpustila želatina a vznikl hladký krém. V misce vyšleháme šlehačku, do které postupně vmícháme připravenou směs a naneseme na upečený korpus v dortové formě. Následně dáme do lednice ztuhnout minimálně na jednu hodinu. Ve studené vodě si povolíme čtyři plátky želatiny, které přidáme do 100 ml horkého mangového puré s jednou lžící cukru. -20 % Bio Zelený čaj • 30 g • 100 g = 79,67 Kč Po hodině vyndáme zatuhlý korpus s krémem, na který nalijeme připravenou želatinovou směs. Celý dort necháme minimálně 10 hodin uležet. TRVANLIVÉ POTRAVINY HM 38 190x297 08-15 ZAKLAD VERZE07.indd 10 14.09.16 21:24