Aktuálníletáky.cz   

Albert hypermarket leták, Albert supermarket leták - tento týden a příští týden : Hypermarket

Platnost od 28.9 .2016 do 4.10 .2016


Hypermarket - strana 9
















































     

Hypermarket - strana 9

Vitana omáčky • 41–83 g • 100 g od 19,16 Kč • vybrané druhy 15 90 23,50) 21 31 Hořčice Neli Řepkový olej Manka 90 37,90) -32 % 90 47,90) -42 % 21 90 34,90) • 170 g • 100 g = 32,42 Kč • vybrané druhy -37 % 38 36 90 69,90) 90 52,90) Semolinové těstoviny Pagani Efko okurky delikates • 500 g • 100 g = 4,38 Kč • vybrané druhy • 3–6 cm • 670 g • 100 g = 9,47 Kč te nalezn e Rec epty z .alber t.c na www Bio červená čočka 33 super cena • 100 g • vybrané druhy 11 90 20,90) -43 % s portským vínem a petrželovým pestem, podávaná s bramborovými pusinkami s panchettou SUROVINY PRO 4 OSOBY Polévka: cizrna sterilovaná Bonduelle 1×, BIO zeleninový bujon Albert 1 kostka, cibule malá 1×, mrkev malá 1×, olej extravirgin 4 pol. lžíce, smetana 30% – 2 dcl, mléko 1 dcl, římský kmín ¼ kávové lžičky, portské víno 1 dcl • 500 g • 100 gg = 9,58 Kč , 90 Hamé paštiky Cizrnová polévka super cena • celozrnné špaldové • 400 g • 100 g = 8,48 Kč -25 % -30 % 90 Bio Těstoviny mušličky 26 90 35,90) • 1 l -44 % 47 • 120 g • 100 g = 22,42 Kč • vybrané druhy -33 % • plnotučná • 880 g • 1 kg = 24,89 Kč Franz Josef tuňák Knorr bujón Ozdoba – petrželkové pesto hladkolistá petržel 20 lístků, vlašské ořechy, vyloupané 3 ks, olej extravirgin 5 pol. lžic 22 90 35,90) Bramborové pusinky: upečené brambory 300 g, hladká mouka 150 g, panchetta, vejce 1 ks, sůl POSTUP -36 % Na mořské soli si upečeme doměkka brambory. Oloupeme je a ještě teplé nahrubo nastrouháme. Bonduelle Vapeur cizrna • 310 g • 100 g = 8,65 Kč Bio zeleninový bujón • 66 g • 100 g = 36,22 Kč 23 90 29,90) -20 % Panchettu nakrájíme na drobné kostičky, orestujeme na oleji a poté vysypeme do nastrouhaných brambor. Přidáme hladkou mouku, vejce, osolíme, důkladně promícháme a stříkacím sáčkem vytvarujeme na pečicí papír pusinky dle fantazie. Pečeme v rozpálené troubě na 180 ˚C cca 20 min. Očištěnou nadrobno nakrájenou cibulku a mrkev orestujeme, přidáme sterilovanou cizrnu a římský kmín, zalijeme portským vínem, 3 dcl zeleninového vývaru a svaříme. Jakmile bude tekutiny cca 2 cm, přilijeme smetanu, mléko a rozmixujeme. Dochutíme solí a pepřem. Na ozdobu použijeme petrželkové pesto, které si připravíme v hmoždíři rozdrcením petrželky, ořechů a soli. Nakonec přidáváme olivový olej, aby bylo pesto hodně vláčné. Takto připraveným pestem zdobíme polévku na talíři a servírujeme s bramborovými pusinkami. TRVANLIVÉ POTRAVINY HM 39 295x324 06-16 ZAKLAD VERZE10.indd 9 20.09.16 19:55