Aktuálníletáky.cz   

Kaufland leták na tento týden + příští týden :

Platnost od 6.10 .2016 do 12.10 .2016


 - strana 25
















































     

- strana 25

„Zvířata se narodí a vyrostou na pastvách tady v Čechách, Nejen systém svozu zvířat je důkladně kontrolován, bedlivě se jezdíme pro ně na Šumavu, do Českého lesa, k Lipnu, sleduje i dodržování přísných hygienických nároků na provoz do Karlovarského kraje nebo i do Krušnohoří,“ pokračuje, jatek. „Na chod provozovny dohlíží nepřetržitě státní veterinární „zajímáme se o zejména o tzv. masná plemena, nejčastěji jsou dozor, který se skládá z 9 členů. Máme tu veterináře, veterinární to plemena Charolais a Limousine.“ K dalšímu zpracování do asistenty a odborné techniky. Nechybí ani vlastní oddělení řeznictví Kauflandu v Modleticích dodávají nejpozději do 48 hodin kontroly kvality a vlastní veterinářka, pravidelně provádíme po porážce mladé býky ve stáří do 24 měsíců a expedují je výstupní kontroly, odebíráme vzorky a děláme i mikrobiologické v návaznosti na požadavky zákazníků. rozbory. Máme certifikaci o dodržování systému kritických bodů HACCP,“ dodává Ladislav Plecitý. Přísný dohled na šetrné zacházení se zvířaty Zvířata si do Blovic svážejí sami vlastními auty, býci necestují dlouhé vzdálenosti. Způsob porážky i převoz musí splňovat velmi přísné veterinární požadavky, důraz je kladen především na pohodu zvířat, tedy dodržování pravidel welfare. „Všichni naši řidiči jsou speciálně proškoleni tak, aby uměli správně zvířata naložit, šetrně s nimi zacházeli a zabezpečili je proti úrazům a aby A na čem si pánové nejraději pochutnají? „Máme rádi steaky, ze svíčkové ho nikdy nemůžete zkazit, jinak se dá steak udělat v podstatě z každého kusu býka. Pan Štengl i já se ale shodneme v tom, že ho rádi připravujeme z vysokého roštěnce,“ prozrazuje Petr Brejcha. „To já mám nejradši pořádný guláš z hovězí kližky,“ uzavírá Ladislav Plecitý. uměli správně zareagovat v případě nenadálých událostí,“ podotýká Jiří Štengl. „Pravidelně a pečlivě tohle všechno i kontrolujeme,“ dodává. Ochutnejte naše hovězí maso JATKAP Hovězí zadní z plece ideálně na pečení s česnekem Hovězí zadní kýta bez kosti na španělského ptáčka nebo na pečení Hovězí guláš na poctivý guláš Hovězí krk, podplečí bez kosti na silný a poctivý vývar