Aktuálníletáky.cz   

Kaufland leták na tento týden + příští týden :

Platnost od 18.4 .2017 do 26.4 .2017


 - strana 10
















































     

- strana 10

Pečené filety ze pstruha s bylinkovou marinádou Potřebujeme (4 porce): • 4 pstruhy (pstruh duhový, kuchaný) • 2 citrony • 2 hrsti čerstvé bylinkové směsi na ryby • 4 lžíce olivového oleje • sůl, pepř Postup: Pstruhy dobře propláchneme a otřeme dosucha papírovým ubrouskem. Poté je ostrým nožem vyfiletujeme. Začneme vždy u hlavy, kde nůž zařízneme a poté jej vedeme podél páteře až k ocasní části. Filety zbavíme případných ploutviček a začistíme. Poté je znovu propláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Čerstvé bylinky očistíme a nasekáme nadrobno (tuhé stonky odstraníme). Poté je smícháme v misce s olivovým olejem a vymačkáme do ní jeden citron. Zbylý citron nakrájíme na plátky. Připravené filety potřeme marinádou a necháme odležet v lednici. Po odležení je rozložíme na pekáč, poklademe plátky citronu a dáme péct do trouby. Pečeme při teplotě 210 °C asi 10 až 12 minut. Tip: Marinované filety ze pstruha můžeme i grilovat. Mřížku grilu musíme dobře očistit, rozpálit gril a mřížku potřít trochou oleje, aby se filety nepřichytily. Grilujeme celkem 8 až 12 minut. Pstruh duhový (Oncorhynchus mykiss) celý, chlazený, kuchaný aquakultura Německo, Itálie, Francie nebo Dánsko cca 600 g – 900 g 100 g www.kaufland.cz/ kucharka Chlazené ryby – platí pouze pro prodejny označené viz zadní strana Losos Treska světlá (Salmo salar) „Barbecue“ marinovaný filet, chlazený aquakultura Norsko cca 125 g 100g (Gadus norhua) filet, chlazený z volné přírody FAO 27 – Severovýchodní Atlantik cca 150 g – 350 g 100 g Za ti Z tiskové k é chyby h b neručíme. čí P Prodej d j jjen v množství obvyklém pro domácnost. RYBYL 55,90 21,90 33,90 Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací.