Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Epikure trvanlivé masné výrobky

Platnost od 4.7. do 31.7.


Epikure trvanlivé masné výrobky - strana 3










     

Epikure trvanlivé masné výrobky - strana 3

a Select Black Label Původní receptura pravost a kvalita Poličan 1978 Vývoj a výroba trvanlivých fermentovaných salámů u nás sahá do poloviny 70. let minulého století, kdy byl vyroben první fermentovaný salám v závodě tehdejšího Východočeského průmyslu masného v Polici nad Metují – odtud pochází i jeho název Poličan. Salám je vyráběn výhradně z vybrané vepřové suroviny (ne sviňské), přírodního koření a přirozeným zracím procesem bez podpory zracích kultur a konzervantů. cena za 1 kg 189,90 216,49* Lovecký salám 1975 cena za 1 kg 184,90 210,79* Herkules je vyroben dle původní receptury z roku 1985 v závodě Masna Studená, odkud receptura pochází. Herkules byl prvním trvanlivým fermentovaným salámem s aplikovanou startovací kulturou. Je vyroben ze speciálně vybrané suroviny a v komorách zraje min. 5 týdnů, což výrobku dodává typickou lehce nakyslou chuť. Lovecký salám je velmi oblíbený trvanlivý fermentovaný výrobek charakteristicky plochého tvaru a specifické chuti. HS lovecký salám je vyráběn zcela podle původní receptury popsané v Technicko-hospodářských normách pro masné výrobky, platných od 1. 1. 1975 v rámci tehdejšího Masného průmyslu – generálního ředitelství Praha. Vyniká vysokým podílem kvalitního hovězího masa (45 %), přídavkem přírodního koření (černý pepř, hřebíček, česnek), které spolu s udírenským kouřem a fermentačním procesem dávají hotovému výrobku nezaměnitelnou chuť. Maso pro výrobu je vybíráno s ohledem na technologický proces výroby – používá se vepřové maso z prasnic, které je vyzrálejší, obsahuje méně vody a má intenzivnější červenou barvu. Charakteristický plochý tvar získává výrobek umístěním do lisovacího zařízení. Doba výroby jsou 2–3 týdny. Herkules 1985 cena za 1 kg 179,90 205,09* Herkules 1985 cena za 180 g plátky 36,00 41,04* *cena s DPH epikure dny /ochutnejte s námi Přijďte ochutnat do svého velkoobchodu MAKRO vybrané výrobky z aktuálního letáku epikure trvanlivé masné výrobky. Termín: pátek: 13. 7. 2012 od 12.00 do 20.00 hod. sobota: 14. 7. 2012 od 10.00 do 18.00 hod. cE1215_01-16.indd 3 6/19/12 12:31 PM