Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Rychlé občerstvení Makro

Platnost od 24.1 .2018 do 20.2 .2018


Rychlé občerstvení Makro - strana 4
















































     

Rychlé občerstvení Makro - strana 4

VLASTNĚ Sous-vide ? CO SOUS J E VIDE SOUS-VIDE CO JE TO SOUS-VIDE? Jedná se o technologii vaření potravin ve vakuovém balení při nižších teplotách. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném zahřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni. Významná je úspora na surovinách – maso má minimální váhový úbytek, zatímco ztráta při tradičním tepelném opracování činí 30–40 %. ŠIROKÉ MOŽNOSTI VYUŽITÍ Je vhodná pro přípravu masa, ryb i zeleniny. BUĎTE PRVNÍ A NEJLEPŠÍ! Chcete rozšířit svou nabídku? Rádi byste se odlišili od konkurence? Přemýšlíte, jak svůj stánek vylepšit tak, aby se k Vám zákazníci často a rádi vraceli? Recept je jednoduchý: zaujměte kolemjdoucí netradičními jídly, která jinde nenajdou, a současně vysokou kvalitou! EKONOMICKÝ PROVOZ Nízké náklady na energie při ohřívání, kratší doba regenerace, příprava více druhů jídel najednou. Jak to uděláte? Pořídíte si hotové Sous-vide pokrmy a doplníte je hotovými přílohami v gastrobalení z nabídky MAKRO. Tato kombinace Vám umožní nabídnout Vašim zákazníkům jídla, jaká si obvykle objednávají v restauracích, navíc ve srovnatelné kvalitě. Proč by se pak ještě vůbec obtěžovali chodit ke konkurenci? Váš provoz navíc toto obohacení sortimentu nijak nezatíží. Příprava hotových Sous-vide pokrmů k podávání je rychlá a jednoduchá, nevyžaduje žádné zvláštní vybavení a ani personál k ní nepotřebuje žádnou speciální kvalifikaci. Vyzkoušejte a uvidíte! MALÉ NÁROKY NA KVALIFIKACI PERSONÁLU HLAVNÍ VÝHODY: UCHOVÁNÍ PŮVODNÍCH VLASTNOSTÍ POTRAVIN Nemění se vzhled, barva, vůně ani obsah živin. SNADNÉ PLÁNOVÁNÍ Suroviny jsou připravené k další úpravě, stačí je vyjmout z obalu a ohřát, až dosáhnou provozní teploty. HOTOVÝ PRODUKT JE RYCHLE K DISPOZICI Podle druhu výrobku a způsobu ohřevu již za 10–20 min. MASO UPRAVENÉ TOUTO METODOU JE VHODNÉ NAPŘÍKLAD DO PROVOZU, KDE NENÍ MOŽNÁ KLASICKÁ PŘÍPRAVA POKRMŮ Jako jsou například bufety nebo stánky rychlého občerstvení. Díky němu lze nabízet hostům klasické pokrmy v moderní úpravě i tam, kde by je ani nečekali. EXPIRAČNÍ DOBA TAKTO PŘIPRAVENÝCH POKRMŮ PŘED OTEVŘENÍM JE 60 DNŮ Kód zboží: 355904 Kód zboží: 355913 Kód zboží: 355912 Vepřový bok bez kosti Sous-vide Vepřová krkovice bez kosti Sous-vide Vepřová pečeně bez kosti Sous-vide • cca 1 kg • cena za 1 kg • cca 1 kg • cena za 1 kg • cca 1 kg • cena za 1 kg 139,00 159, 122,00 140, 139,00 159, 85* 30* 85* K Kód zboží: 355841 Kód zboží: 355915 Krůtí prsa Sous-vide Vepřové a kuřecí trhané maso Sous-vide Kuřecí roláda se špenátem Sous-vide • cca 2 kg • cena za 1 kg • bal.: 500 g • cena za 500 g • cca 1,5 kg • cena za 1 kg 164,00 188, 94,90 109, 122,00 140, Kód zboží: 355926 60* 14* K • 30* • • 3 4 cF1803_01-23.indd 4 Zpravodaj oddělení kvality najdete na www.makro.cz v sekci KVALITA 5 10.01.18 13:23