Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Rychlé občerstvení Makro

Platnost od 24.1 .2018 do 20.2 .2018


Rychlé občerstvení Makro - strana 5
















































     

Rychlé občerstvení Makro - strana 5

Sous-vide E PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE SOUS-VIDE : S BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY A ČERVENÝM ZELÍM Název položky Hmotnost brutto pro 10 porcí MASO Vepřová krkovice Sous-vide 2000 g ŠŤÁVA Výpek z masa Mouka hladká Vepřový vývar, vlastní výroba 15 g 700 g BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY METRO Chef Knedlíky bramborové 2000 g SMAŽENÁ CIBULKA D Olej rostlinný 400 g METRO Chef Cibule žlutá 400 g ZELÍ Zelí sterilované, červené 1300 g Sůl kamenná METRO Chef Sádlo vepřové, škvařené Kalkulovaná cena za jednu porci (bez DPH)**: 5g 100 g 47,99 Kč 1. Přípava masa (cca 10 minut): Maso vyjmeme z obalu a síťky, nakrájíme na porce a při 250 °C cca 10 minut prohřejeme. Poté porce ihned servírujeme. 2. Příprava šťávy (cca 20 min): Výpek z  masa v  hrnci i  s  cibulí vyrestujeme na  tuk (odvaříme veškerou vodu, až základ začne hnědnout), zmírníme příkon a  restujeme ho do  požadované barvy. Pokud se napaluje, zastříkneme vodou a  odvaříme ji. Jakmile je barva základu tmavě hnědá, zaprášíme ho hladkou moukou a  orestujeme ji pozvolna do  barvy základu, asi 3 minuty. Zalijeme vývarem, rozšleháme metlou a  šťávu provaříme 15–20 minut. Nakonec šťávu přecedíme a popřípadě dosolíme. 3. Příprava knedlíků (cca 10 minut): Jednotlivé plátky přeložíme do  děrované gastronádoby a  dle požadavku servírování je průběžně napařujeme na  100  °C cca 5 minut. 4. Příprava červeného zelí (cca 25 minut): Na rozpuštěném sádle krátce prohřejeme sterilované zelí a popřípadě dochutíme solí. 5. Příprava smažené cibulky (cca 10 minut): Oloupanou a očištěnou cibuli nakrájíme na  tenké stejnoměrné nudličky. Rozdrobíme ji a  pečlivě osušíme na  papíře. Pozvolna ji pak smažíme v rozehřátém oleji za stálého míchání dozlatova. Poté ji vyjmeme, na papíře usušíme a zbavíme přebytečného tuku. 6. Servírování: Maso upečené v celku zbavíme provázku, prohřejeme v troubě a až při servírování ho krájíme na plátky. Napařené knedlíky přeložíme na nahřátý talíř na levou stranu, posypeme je smaženou cibulkou. Přiložíme k nim červené zelí, plátky masa a celé podlijeme šťávou. mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ nahledy-detaily2017.xml nahledy-detaily2018.xml noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Cena uvedená v kalkulaci je ilustrativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. Kód zboží: 275265 VÝROBNÍ POSTUP: Kód zboží: 199065 Kód zboží: 188643 se mění na se mění na Zelí Tortilla pšeničná • houskový, bramborový • bal.: 1,6 kg, 3,2 kg • cena za 1 kg od • červené, bílé, kysané • vysoký pevný podíl • bal.: 6 kg • cena za 6 kg 36,70 42, 129,00 148, 2,50 2, Knedlík krájený 21* 5 35* • vel.: 8”, 10”, 12” • bal.: 8× 40 g, 18× 90 g, 12× 62 g • cena za 1 ks od 88* *cena s DPH cF1803_01-23.indd 5 10.01.18 15:20