Aktuálníletáky.cz   

Makro leták - tento týden : Epikure

Platnost od 7.3 .2018 do 3.4 .2018


Epikure - strana 12
















































     

Epikure - strana 12

KROK ZA KROKEM JEHNĚČÍ KÝTA V BYLINKOVÉ KRUSTĚ Připravte rodině nebo přátelům skvělé sváteční jídlo, v němž dokonale souzní všechny chutě jara. Jehněčí kýta s kostí mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ nahledy-detaily2016.xml nahledy-detaily2016.xml~ nahledy-detaily2017.xml nahledy-detaily2018.xml noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH • • • • 12 cE1806_12-13.indd 12 původ: Nový Zéland vakuově baleno bal.: cca 1,75 kg cena za 1 kg 259,00 297, 85* INGREDIENCE 2200 g jehněčí kýty (1500 g bez kosti) 1 mrkev ½ pórku 2 cibule 500 ml červeného vína 4 stroužky česneku větvička tymiánu větvička rozmarýnu 1 chilli paprička habanero 1 citron 1 polévková lžíce fenyklových semínek 1 polévková lžíce hořčice sůl, pepř NA KRUSTU 250 g bílého toastového chleba svazek bylinek (pažitka, petržel, tymián, rozmarýn) 1 stroužek česneku 3–5 polévkových lžic olivového oleje WWW.EPIKURE.CZ 21.02.18 11:51