Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Profi gastro

Platnost od 1.6. do 31.5.


Profi gastro - strana 18










     

Profi gastro - strana 18

Šokové zchlazovače / zmrazovače Zchlazovací/Zmrazovací/ Skladovací cykly Displej Komora/ HACCP alarmy Sonda Volba pokrmové sondy Z chlazovače a Zmrazovače značky ZANUSSI Professional nabíz í řešení na míru pro každou kuchyni – optimalizují prostor a čas, přičemž kvalita připravovaných jídel zůstává zachována jako u právě připravených či uvařených jídel. Pouze založte pokrmy do Zchlazovače/ Zmrazovače, zvolte příslušný program zchlazování či zmrazování a stiskněte Start. Bakteriální růst vrcholí při chladnutí mezi +90 °C a +3 °C.Výzkum prokázal, že tomuto růstu lze předejít co nejrychlejším zchlazením, což ve skutečnosti znamená zchlazení z +90 °C na +4 °C za méně 90 minut. Toho lze dosáhn ut za pomoci ZANUSSI Professional zchlazovačů/ zmrazovačů. Po šokovém zchlazení lze takto zchlazené potraviny skladovat v běžné profesionální chladicí skříni při teplotě +3 °C po dobu několika dní v souladu s příslušnými hygienickými předpisy bez ztráty chuti a nutričních hodnot. Tok surovin v kuchyni se zlepší: skutečnost, že najednou lze pokrmy připravit ve větším množství šetří čas pracovníků kuchyně a snižuje spotřebu energií. www.zanussiprofessional.com 18 cC1212_001_022.indd 18 ACTIVE HACCP HISTORY P START STOP P 2 FOODSAFE P 1 CONTROL UV lampy Uživatelské programy, Turbo Start/Stop cyklu Servisní alarmy Displej času Odpočet/Zbývající Zchlazovací cykly Šokové SOFT zchlazování Pracovní teplota komory: -2 °C. Ideální pro jemnou zeleninu Šokové HARD zchlazování Pracovní teplota komory: -20 °C Ideální pro kořenovou zeleninu a masa, omáčky. Skladování po zchlazení Pracovní teplota komory: +3 °C. Automaticky aktivováno na konci každého cyklu a dosažení koncové teploty. Šokové Zmrazování Pracovní teplota komory: -36 °C. Ideální pro zmrazení všech druhů pokrmů, které je zapotřebí skladovat po delší časové období Skladování po zmrazení Pracovní teplota komory: -22 °C. Automaticky aktivováno na konci každého cyklu a dosažení koncové teploty. Turbo zchlazování Pracovní teplota komory nastavitelná v rozmezí od +3 °C do -36 °C. Ideální pro nepřetržité vkládání stejného typu potravin do komory. Uživatelské zmrzlinové Program 1 Program 2 Možnost založení 2 zákaznických programů pro každý cyklus. Tyto programy lze přeprogramovat na speciální programy na dochlazování zmrzliny. Informaci o aktuálních cenách získáte u Vašeho obchodního zástupce nebo ve Vašem velkoobchodním středisku MAKRO. 26.4.12 17:47