Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Profi gastro

Platnost od 1.6. do 31.5.


Profi gastro - strana 21










     

Profi gastro - strana 21

TEMP. +90°C +60°C +50°C +40°C +30°C +20°C +10°C +3°C 0+2°C -10 °C -20 °C -30 °C -40 °C V systému správné výrobní praxe (HACCP) je šokové chlazení významným prvkem pro uchovávání hotových jídel. TEMP. +90°C +60°C +50°C +40°C +30°C +20°C +10°C +3°C 0+2°C -10 °C -20 °C -30 °C -40 °C CORE TEMP. AIR TEMP. Soft Chilling +90 °C/+3 °C Soft Chilling +90 °C / +3 °C Ideální pro potraviny jemné, tenké nebo malých rozměrů, jako je zelenina, rýže a smažená jídla. Pozvolným zchlazením klesá teplota dostatečně pomalu a nedochází tak k poškození povrchu potravin. TEMP. +90°C +60°C +50°C +40°C +30°C +20°C +10°C +3°C 0+2°C -10 °C -18 °C -30 °C -40 °C CORE TEMP. AIR TEMP. Hard Chilling +90 °C/+3 °C CORE TEMP. AIR TEMP. Shock freeze +90 °C/-18 °C Hard Chilling Shock freeze +90 °C / +3 °C +90 °C / -18 °C Ideální pro potraviny husté, mastné, balené či velkých rozměrů. Rychlým zchlazením se vnitřní teplota produktů sníží na +3 °C, aniž dojde nežádoucímu namrznutí jejich povrchu. Ideální pro všechny potravinové výrobky, které po zmrazení alespoň na -18 °C v jádru produktu mohou být uchovávány po několik týdnů či měsíců. Elektrický šoker UNOX XK 305 81 2  m m 975 mm • zařízení na rychlé (šokové) zchlazení nebo zmrazení potravin pro dodržení podmínek HACCP • ovládané pouze digitálním panelem konvektomatu ChefTop • režim šokového zchlazování z +90 °C na +3 °C pro cca 20 kg suroviny/90 min • režim šokového zmrazování z +90 °C na -18 °C pro cca 12 kg suroviny/240 min • min. nastavitelná teplota: -35 °C • 5× GN 1/1, vzdálenost vodicích lišt 67 mm • 230 V, 50–60 Hz, 1,5 kW 750 mm číslo zboží 244885 název elektrický šoker UNOX XK 305 napětí (V) 230 záruční doba (měs.) 12 Více informací na zákaznické recepci, Pultu služeb partnerům nebo www.makro.cz. cC1212_001-018_020-023.indd 21 ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU www.makro.cz 21 22.5.12 14:46