Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Profi gastro

Platnost od 1.6. do 31.5.


Profi gastro - strana 22










     

Profi gastro - strana 22

Konvektomat CO JE TO KONVEKTOMAT? Konvektomaty jsou moderní kuchyňská víceúčelová technologická zařízení pracující na principu horkovzdušné trouby za spoluúčasti cirkulace horkého vlhkého vzduchu v uzavřeném varném prostoru, kterou zajišťuje ventilátor. V konvektomatu lze vařit, péci, dusit, smažit, sušit, udržovat a regenerovat veškeré druhy pokrmů. Proč konvektomat? • Stroj šetří čas, energii, personál a spotřebu suroviny při přípravě pokrmů. • Úspora masa: proti tradičnímu pečení ve statických troubách je ztráta výpekem až o 20 % nižší, maso je křehčí a šťavnatější. • Vařením v páře, na rozdíl od klasického vaření ve vodě, zůstane surovina svěží, zachová si barvu, minerální látky a vitaminy. • Při přípravě smažených pokrmů (řízky, květák) šetří tuk a navíc vaří dietně a zdravě. • Mimo úspor personálu a energie nahradí na ploše cca 1 m2, který konvektomat zabírá, řadu kuchyňských spotřebičů jako kotle, fritézy, smažicí pánve, trouby, grilovací desky. • Změnou organizace práce uspoříte svůj drahocenný čas. • Parní konvektomat pracuje na principu horkovzdušné trouby s vyvíjením páry. Tepelná úprava surovin probíhá ve varném prostoru, kde pomocí ventilátoru rovnoměrně proudí horký vzduch. • Díky připojení na vodovodní síť je možné regulovat stupeň vlhkosti vzduchu ve varném procesu od 0 % do 100 %. Hlavní přednosti: úspora masa, tuku, vody, prostoru, energie, času a práce. 22 cC1212_001-018_020-023.indd 22 Informaci o aktuálních cenách získáte u Vašeho obchodního zástupce nebo ve Vašem velkoobchodním středisku MAKRO. 22.5.12 14:46