Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Sýry

Platnost od 29.8. do 25.9.


Sýry - strana 24










     

Sýry - strana 24

Švýcarsko Tête de Moine A. O. C. Le Gruyère tvrdý sýr s delikátní krémovou chutí bal.: 2× 200 g cena za 200 g bal.: cca 800 g cena za 1 kg 94,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 108,19 499,00 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 568,86 ENTAL E NT R O L EE PE CO LLATION M EM R Emmentaler AP - AOC - Ementál se stále vyrábí ze syrového mléka. Emmentaler Slisovaná kola se naloží na jeden až dva dny tvrdý sýr do slaného nálevu, který ze sýra vytáhne vodu bal.: 200 g a vytvoří kůru. Mladý ementál zůstane 10–14 cena za 200 g dní v klidu a bez překládání ležet v chladném sklepě. O vznik děr v sýru se postarají bakterie 90 propionové kyseliny. Těmto bakteriím se daří 87,67* bez vzduchu a potřebují teplo, aby se mohly štěpit. Proto se ementál po vyjmutí ze studeného sklepa uloží na šest až osm týdnů do vyhřátého sklepa s teplotou 23 °C. Bakterie kyseliny mléčné vyvolají kvašení jejích solí a začne se tvořit kyselina propionová, kyselina octová a oxid uhličitý. Obě kyseliny dodají ementálu typickou, slabě nasládlou ořechovou chuť. 76, Raclette Fondue Emmi bal.: 400 g cena za 400 g od 90 109,125,29* poloměkký sýr s aromatickou, lehce nakyslou chutí bal.: 400 g cena za 400 g 122,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 140,11 Appenzeller bal.: 210 g cena za 210 g 101,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 116,17 24 sýry cE1219_20-32.indd 24 *cena s DPH 14.8.12 11:56