Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé potraviny

Platnost od 29.8. do 11.9.


Čerstvé potraviny - strana 4










     

Čerstvé potraviny - strana 4

Úprava vepřové plece Vepřová plec b. k. kuchyňská úprava původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře bal.: cca 1 kg cena za 1 kg 90 113, 129,85* Vykostěná bez kůže, tuku, části boku a části kolene z vnitřní strany je zbavena tvrdých šlach, chrupavek, kloubních pouzder, viditelného tuku, třásní masa a prokrvené svaloviny. Vysoce očištěná. Maso je vhodné i na přípravu řízků. Vepřová plec bez kosti 5D původ: Německo vakuově baleno bal.: cca 2 kg cena za 1 kg 90 76, 87,67 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Kuchyňská úprava bez vnitřního kolínka, obsahuje pouze 3 plecové svaly – velkou plec, loupanou plec a kulatou plec. Maso je vhodné i na přípravu řízků. Vepřová plec bez kosti 4D Vepřová plec bez kosti 3D výrobní úprava původ: Německo bal.: cca 6 kg vakuově baleno cena za 1 kg původ: Německo bal.: cca 6 kg vakuově baleno cena za 1 kg 90 74, 85,39* Vykostěná, bez kůže, tuku, bez vnějšího kolínka, bez části laloku, může obsahovat bokovou část, vždy obsahuje husičku neboli vnitřní kolínko (gulášové maso). Z vnitřní strany zbavená tvrdých šlach, chrupavek, kloubních pouzder, třásní masa a prokrvené svaloviny. 90 73, 84,25* Vykostěná, bez kůže, bez tuku, obsahuje kolínko a může obsahovat část laloku a bokového žebírka. Z vnitřní strany je zbavena tvrdých šlach, chrupavek, kloubních pouzder, třásní masa a prokrvené svaloviny. Vepřová plec talíř Vepřová plec s k. vis původ: Belgie vakuově baleno bal.: cca 5 kg cena za 1 kg původ: Česká republika baleno ve strečové fólii bal.: cca 7 kg cena za 1 kg 90 61, archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 70,57 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Jedná se o vepřovou plec s kostí, s kůží a bez kolínka. Tím, že je maso stále na kosti, je zaručena lepší chuť masa oproti vykostěným plecím. Vhodné zejména na pečení. Kůže chrání maso před přílišným vysušením a připálením masa. Název talíř je odvozen od tvaru řezu. 4 cF1219_01-10.indd 4 90 56, 64,87 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static S kostí, s tukem a kůží. Kůže je zbavena štětin a nečistot, bez krevních podlitin a otlaků. Bez kostní tříště a třásní masa. Školení HACCP pro zákazníky MAKRO 15.8.12 13:41