Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé potraviny

Platnost od 26.9. do 9.10.


Čerstvé potraviny - strana 4










     

Čerstvé potraviny - strana 4

Úprava Vepřového boku Vepřový bok bez kosti Vepřový bok bez kosti libovost 75 %+, výběrový původ: Nizozemsko vakuově baleno bal.: cca 2 kg cena za 1 kg libovost 60–65 % původ: Nizozemsko vakuově baleno bal.: cca 5 kg cena za 1 kg 90 93, 107,05* Bez kosti, s kůží a chrupavkou, vyloupaná žebra. Obsah tuku max. 25 %. Bok je bez krvácenin, tmavých skvrn, zbaven třásní masa. Kůže je čistá, bez zbytků štětin a pokožky. Použití: na rolády, kapsy, pečení a podobně 90 84, 96,79* Bez kosti, s kůží a chrupavkou, vyloupaná žebra. Obsah tuku max. 40 %. Bok je bez krvácenin, tmavých skvrn, zbaven třásní masa. Kůže je čistá, bez zbytků štětin a pokožky. Použití: ve výrobě a veřejném stravování Vepřový bok bez kosti Vepřová špička boku k pečení libovost 55 %, kutrbok původ: Německo vakuově baleno bal.: cca 2,5 kg cena za 1 kg původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře bal.: cca 1,5 kg cena za 1 kg 90 72, 83,11* 90 59, 68,29* Bez kosti, bez hrudních chrupavek, opon, zbytků plstního sádla a prokrvené svaloviny, tmavých skvrn a zbaven třásní masa. Kůže je čistá bez zbytků štětin a pokožky. Použití: na rolády, kapsy, pečení a podobně Bez kosti, bez kůže, seříznutá žebra. Obsah tuku max. 45 %. Bok je bez krvácenin, tmavých skvrn, zbaven třásní masa. Použití: do výroby Vepřový bok s kostí a kůží původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře bal.: cca 1,5 kg cena za 1 kg Vepřový bok s kostí a kůží ve visu původ: Česká republika baleno ve visu bal.: cca 7 kg cena za 1 kg 90 79, archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 91,09* Zbaven hrudní špičky mezi 4. a 5. žebrem, části hrudních chrupavek, opon, zbytků plstního sádla a prokrvené svaloviny. Bok je bez tmavých skvrn, zbaven třásní masa a kostní tříště. Kůže je čistá bez zbytků štětin a pokožky. Použití: v domácnostech především na pečení 4 cF1221_01-08.indd 4 90 64, 73,99* V hrudní špičce zbaven krvavého ořezu, hrudní špička dostatečně kryta svalovou tkání, bradavky odstraněny. Bok je zbaven opony a zbytku pláště, bez krvácenin, tmavých skvrn a kostní tříště. Kůže je čistá bez zbytků štětin a pokožky. Použití: ve výrobě na uzení, ale i v domácnostech na pečení Splátkové programy na zakoupené zboží, leasing na vybavení obchodů a restaurací 12.9.12 16:43