Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 10










     

Česká klasická gastronomie - strana 10

Moravská cibulačka Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 800 g 71,92 Kč 1700 g 80 g 0,47 Kč 80 g 0,87 Kč 50 g 1,00 Kč 20 g 0,09 Kč 125 g 11,95 Kč 0,5 g 0,17 Kč 0,2 g 0,08 Kč 0,1 g 0,01 Kč 50 g 1,00 Kč 1200 g 8,28 Kč 500 g 25,00 Kč 200 g 7,56 Kč 10 g 0,20 Kč 100 g 3,99 Kč 13,26 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 40 min Tipy kuchaře: 1. Existuje několik variant této polévky. Jsou lokality, kde se syrové vejce v talíři rovnou zalévá horkou polévkou, nebo je možné vejce rovnou zavařit do polévky během přípravy. Vojto Artz šéfkuchař METRO Uzený bok bez kosti 80 89,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 102,49 10 cR1222_01-23.indd 10 100 kg hotového výrobku vyrobeno z min. 80 kg vepřového boku bal.: cca 0,9 kg cena za 1 kg E J L E P ŠÍ CENA V Ž DY N PLATNOST CENY 10. – 23. 10. 2012 Cibule kuchyňská žlutá 10,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 12,43 vel.: příčný průměr 90+ mm původ: Holandsko bal.: síť 5 kg cena za kg 2,50 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 2,85 Vejce „M“ bal.: 180 ks cena za 1 ks archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH • Očištěnou kořenovou zeleninu orestujeme v hrnci do nahnědlé barvy, zalijeme vodou. Přidáme maso a rychle zavaříme. Pomocí naběračky odstraníme z povrchu pěnu z bílkovin. Maso uvaříme doměkka, pak je vyjmeme a nakrájíme na kostičky. • Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka a orestujeme na másle do zlatavé barvy. Cibuli zalijeme připraveným vývarem, zavaříme a dochutíme případně solí. • Pošírované vejce přípravíme ve vodě těsně pod bodem varu, ochucené solí a octem. Pošírujeme je tak, aby se zatáhl pouze bílek. • Černý chléb nakrájíme na obdélníky, osmažíme na sádle a vkládáme do talíře s polévkou těsně před podáváním. • Servírování: Do nahřátého talíře nalijeme cibulovou polévku, přidáme pošírované vejce a kousky uzeného masa. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Cena za jednu porci** : archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Uzené maso Voda Mrkev Celer bulva Petržel kořen Sůl Máslo Horeca Select Pepř černý, celý Horeca Select Nové koření Horeca Select Bobkový list Pórek Horeca Select Cibule žlutá Vejce 10 ks Černý chléb Horeca Select Petržel hladkolistá Sádlo škvařené archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Název položky 27.9.12 12:54