Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 15










     

Česká klasická gastronomie - strana 15

Gulášová polévka Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 500 g 71,45 Kč 200 g 1,38 Kč 100 g 3,99 Kč 150 g 1,49 Kč 30 g 3,82 Kč 1200 g 54,00 Kč 0,5 g 0,07 Kč 0,1 g 0,03 Kč 30 g 0,42 Kč 20 g 0,09 Kč 10 g 0,35 Kč 750 g 5,93 Kč 100 g 9,56 Kč Název položky Hovězí maso přední Horeca Select Cibule žlutá Horeca Select Sádlo škvařené Mouka hladká Horeca Select Paprika mletá Vývar z hovězích kostí Kmín Horeca Select Pepř černý mletý Česnek Sůl Horeca Select Majoránka čerstvá Horeca Select Brambory Máslo Cena za jednu porci** : 15,26 Kč Obtížnost: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Pracovní postup: • Cibuli nakrájíme najemno a na sádle restujeme do tmavě zlatavé barvy. • Maso, nakrájené na kostičky, vložíme do základu a orestujeme společně s cibulí. • Na orestované maso nasypeme papriku, krátce orestujeme a vše zalijeme předem připraveným vývarem z kostí. • Ochutíme solí, pepřem, kmínem a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme. • Z mouky a másla si připravíme zásmažku, zahustíme polévku a prováříme asi 15 minut. • Brambory nakrájíme na kostky a vaříme v polévce. Ke konci varu přidáme maso. • Nakonec polévku dochutíme nastrouhaným česnekem a čerstvou majoránkou. • Servírování: Hotovou polévku servírujeme v nahřátém talíři, přidáme nasekanou petrželovou nať. Tipy kuchaře: 1. Papriku restujeme společně s masem, pozvolna, aby se nespálila. 2. Bylinky vkládáme do polévek těsně před dokončením, chuť a vůně je intenzivnější. Jitka Ulihrachová šéfkuchař MAKRO PLATNOST CENY 10.–23. 10. 2012 Hovězí přední bez kosti archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 45 min 142, 162,91* cR1222_01-23.indd 15 kuchyňská úprava původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře, bal.: 1 kg cena za 1 kg 00 135, 153,90* Paprika sladká mletá bal.: 1100 g cena za 1100 g Máslo 90 23, 27,25* bal.: 40× 250 g cena za 250 g další akční cena také na: bal.: 4× 250 g 15 26.9.12 15:29