Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 17










     

Česká klasická gastronomie - strana 17

Guláš pražského uzenáře Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 1500 g 175,35 Kč 200 g 7,98 Kč 400 g 2,76 Kč 90 g 3,11 Kč 20 g 0,09 Kč 50 g 0,70 Kč 200 g 5,98 Kč 150 g 20,97 Kč 250 g 19,25 Kč 200 g 8,18 Kč 200 g 1,38 Kč 10 g 1,88 Kč Název položky Hovězí kližka Horeca Select Sádlo škvařené Horeca Select Cibule žlutá Rajčatový protlak Sůl Česnek Křen čerstvý Horeca Select Šunka krájená Klobása Olej stolní Horeca Select Cibule žlutá Gulášové koření Cena za jednu porci** : 24,76 Kč Obtížnost: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Pracovní postup: • Hovězí kližku nakrájíme na kostky. • Část cibule nakrájíme nadrobno a osmahneme do tmavé, zlatavé barvy. • Vložíme na ni maso a orestujeme ho, přidáme protlak a opět řádně zarestujeme. • Maso podlijeme vodou, ochutíme solí, gulášovým kořením, česnekem a dusíme. • Křen najemno nastrouháme, naplníme jím plátky šunky a smotáme do roličky. • Párky nakrájíme na dílky, na koncích nakrojíme do kříže a opečeme na pánvi. • Zbylou cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme v oleji dozlatova. Necháme okapat. • Servírování: Hotový guláš podáváme na nahřátém talíři, porce doplníme roličkou šunky s křenem, opečenou klobásou a osmaženou cibulkou. Tipy kuchaře: 1. Tento guláš není zahuštěn moukou ani chlebem. Zahuštění regulujeme pouze odvařením. 2. Jako přílohu podáváme tmavé pečivo. 3. Gulášové koření je směs papriky, pepře, česneku a majoránky. František Lorenc HoReCa advisor Hovězí kližka archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 2 h 20 min 116, 133,27* cR1222_01-23.indd 17 původ: Holandsko, Německo vakuově baleno bal.: cca 2 kg cena za 1 kg 69,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 79,69 Dušená šunka výběrová 80 % bal.: 500 g plátky cena za 500 g 24,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 28,39 Rajčatový protlak bal.: 4× 720 g cena za 720 g 17 26.9.12 15:29