Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 22










     

Česká klasická gastronomie - strana 22

Kapr dle Petra Voka Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 2000 g 458,00 Kč 200 g 19,98 Kč 50 g 0,70 Kč 15 g 0,07 Kč 5 g 0,64 Kč 20 g 0,23 Kč 0,1 g 0,03 Kč 100 g 4,09 Kč 2000 g 15,80 Kč 100 g 9,56 Kč 150 ml 14,34 Kč 20 g 0,09 Kč 20 g 0,18 Kč Název položky Porce čerstvého kapra 10 ks Horeca Select Anglická slanina Česnek čerstvý Sůl Horeca Select Paprika mletá Hladká mouka Horeca Select Pepř černý, mletý Olej stolní Horeca Select Brambory Máslo Horeca Select Smetana 30 % Sůl Horeca Select Petrželová nať Cena za jednu porci** : 52,37 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 60 min archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Jitka Ulihrachová šéfkuchař MAKRO PRODUKT ČESKÉHO RYBOLOVU Kapr filety s kůží 229,00 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 261,06 22 cR1222_01-23.indd 22 lat.: Cyprinus carpio původ: Česká republika vel.: 400–600 g cena za 1 kg 69,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 79,69 Česnek bílý původ: Španělsko bal.: síť 5 kg cena za 1 kg 29,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 34,09 Stolní olej bal.: 15× 1 l cena za 1 l archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. 1. Při přípravě ryby s kůží musíme kůži upéci pěkně dokřupava. Můžeme kapra také upravovat bez kůže a částečně ho vykostit. 2. Do brambor můžeme vmíchat i část vytavené slaniny. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Tipy kuchaře: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH • Porce kapra zbavíme šupin a protkneme je nudličkami slaniny. Následně je potřeme směsí oleje, papriky, česneku a soli. • Porce obalíme v mouce a opečeme na oleji ze všech stran, kůži vypékáme dokřupava. • Oloupané brambory uvaříme doměkka a následně je šťouchadlem rozšťoucháme. • Přimícháme smetanu, máslo, pepř a případně dosolíme. Nakonec vmícháme nasekanou petrželku. • Servírování: Na nahřátý talíř položíme porci šťouchaných brambor, kterou doplníme čerstvě upečenou porcí kapra, podlijeme výpekem z pánve. 27.9.12 10:40