Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 23










     

Česká klasická gastronomie - strana 23

Pstruh plněný houbami Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 3000 g 387,00 Kč 3000 g 23,70 Kč 200 g 19,98 Kč 500 g 47,45 Kč 250 g 87,48 Kč 20 g 0,18 Kč 20 g 0,50 Kč 150 g 1,04 Kč 100 g 4,09 Kč 0,1 g 0,01 Kč 20 g 0,09 Kč 0,1 g 0,03 Kč 5 g 0,64 Kč 50 g 0,70 Kč Název položky Pstruh čerstvý 10 ks Horeca Select Brambory Horeca Select Anglická slanina Hlíva ústřičná čerstvá Máslo Horeca Select Petrželová nať Horeca Select Libeček Horeca Select Cibule žlutá Olej stolní Kmín drcený Sůl Horeca Select Pepř černý Horeca Select Paprika mletá Česnek čerstvý Cena za jednu porci** : 57,29 Kč Obtížnost: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Pracovní postup: • Pstruha zbavíme šupin, vykucháme, opláchneme a osušíme. • Na oleji zpěníme papriku, drcený kmín, česnek a pepř. Tímto olejem ochutíme pstruha ze všech stran. • Cibuli nakrájíme „na lodičky“. Hlívu natrháme na kousky, slaninu nakrájíme na širší nudle. • Na cibuli se slaninou orestujeme hlívu a ochutíme solí, kmínem a pepřem. • Jednou částí směsi naplníme pstruhy, opečeme je na pánvi do zlatavé barvy a poté dopékáme v troubě na 170 °C asi 4 minuty. • Oloupané, nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařené brambory zcedíme a omastíme máslem. • Servírování: Při servírování pstruhy poléváme máslem, směs doplníme libečkem. Tipy kuchaře: 1. Při „předpřípravě“ pstruha zastřihneme ocasní ploutev, při opékání se snadno pálí. 2. Když je oko pstruha propečené, ryba by měla být hotová. 3. Nezapomeňte si pochutnat na líčkách ze pstruha. Jitka Ulihrachová šéfkuchař MAKRO Pstruh pitvaný archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 00 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 45 min 129, 147,06* cR1222_01-23.indd 23 lat.: Oncorhynchus mykiss vel.: 200–350+ g/ks původ: Česká republika, Rakousko, cena za 1 kg 79,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 91,09 Hlíva ústřičná původ: Česká republika bal.: karton 1,5 kg cena za kg 29,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 34,09 Libeček čerstvý původ: Izrael bal.: vanička 30 g cena za 30 g 23 26.9.12 15:31