Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 25










     

Česká klasická gastronomie - strana 25

Plzeňský guláš s karlovarským knedlíkem Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 1000 g 116,90 Kč 500 g 3,45 Kč 40 g 0,56 Kč 15 g 1,91 Kč 500 g 49,95 Kč 40 g 0,40 Kč 100 g 6,57 Kč 50 g 1,14 Kč 50 g 1,18 Kč 200 g 10,00 Kč 150 g 4,49 Kč 20 g 0,09 Kč 0,1 g 0,03 Kč 360 g 17,93 Kč Název položky Hovězí kližka Horeca Select Cibule žlutá Česnek čerstvý Horeca Select Paprika mletá Vývar z hovězích kostí Aro Hladká mouka Slanina bez kůže Aro Kapie sterilované Celer sterilovaný Vejce 4 ks Olej Sůl Horeca Select Pepř černý mletý Karlovarský knedlík Cena za jednu porci** : 21,46 Kč Obtížnost: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Pracovní postup: • Maso nakrájíme na kostky. • Na oleji orestujeme cibuli se slaninou dozlatohněda, přidáme maso a orestujeme. • Na maso nasypeme papriku a zpěníme ji. Vše okořeníme, podlijeme a dusíme. • Je-li maso měkké, vyjmeme ho, základ vyrestujeme na tuk, zaprášíme lehce moukou a znovu orestujeme, aby mouka ztratila syrovou chuť. • Vše zalijeme vývarem a prováříme 20 minut. Nakonec dochutíme lisovaným česnekem. • Servírování: Hotový guláš servírujeme na nahřátém talíři spolu s napařenými karlovarskými knedlíky. To vše doplníme sterilovanou kapií, celerem a vařeným vejcem. Tipy kuchaře: 1. Na přípravu gulášů je vhodná kližka, neboť je prorostlá šlachami a ty dodávají guláši výbornou chuť. Nikdy nepoužívejte na guláš hovězí maso zadní, maso je pak suché. František Lorenc HoReCa advisor Hovězí kližka archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 2h 116, 133,27* cR1222_24-31.indd 25 původ: Německo, Holandsko vakuově baleno bal.: cca 1,5 kg cena za 1 kg 70 65, 74,90* Uzená slanina bez kůže bal.: cca 1,2 kg cena za 1 kg 24,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 28,39 Knedlík karlovarský bal.: 500 g cena za 500 g 25 9/26/12 3:21 PM