Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 27










     

Česká klasická gastronomie - strana 27

Vepřová krkovice pečená v rozmarýnovém sádle Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 2000 g 269,80 Kč 1000 g 39,90 Kč 180 g 0,01 Kč 30 g 0,57 Kč 30 g 0,13 Kč 1000 g 7,90 Kč 200 g 3,56 Kč 100 g 9,56 Kč 130 g 0,90 Kč 1000 g 39,90 Kč 15 g 0,07 Kč 0,1 g 0,03 Kč 30 g 1,05 Kč 60 g 0,83 Kč Název položky Vepřová krkovice Horeca Select Sádlo škvařené Česnek čerstvý Horeca Select Rozmarýn čerstvý Sůl Horeca Select Brambory Kroupy malé Máslo Horeca Select Cibule žlutá Špenát čerstvý listový Sůl Horeca Select Pepř černý, mletý Horeca Select Majoránka čerstvá Česnek čerstvý Cena za jednu porci** : 37,42 Kč Obtížnost: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Pracovní postup: • Krkovici rozřízneme podélně na dvě části, které zdrezírujeme provázkem. Osolíme, opepříme a opečeme na pánvi. • Poté vložíme do kastrolu s rozpuštěným sádlem. Sádlo ochutíme rozmarýnem a stroužky česneku, vše vložíme do trouby a pečeme na 120 °C. • Jakmile je maso měkké, vyjmeme ho. Krájíme až přímo při servírování. • Uvařené brambory prolisujeme a smícháme s uvařenými krupkami. Ochutíme solí, pepřem, česnekem a majoránkou. Nakonec zjemníme máslem. • Čerstvý špenát přebereme a propereme ve vodě, necháme odkapat. • Cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme ji krátce na másle, ochutíme česnekem a solí. Vložíme na ni špenát a pouze ho prohřejeme. • Servírování: Nastavované brambory položíme na nahřátý talíř, k tomu přiložíme dobře okapaný špenát, doplněný plátky masa a celé podlijeme trochou sádla. Tipy kuchaře: 1. Aby krkovice byla šťavnatá, nepřekračujte teplotu tepelné úpravy nad 120 °C. 2. Nastavovaná kaše se perfektně hodí k tomuto pokrmu. Vojto Artz šéfkuchař METRO Vepřová krkovice bez kosti archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 2½h 134, 153,79* cR1222_24-31.indd 27 původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře bal.: cca 1,5 kg cena za 1 kg 90 39, 45,49* Špenát listový čerstvý bal.: fólie 500 g cena za 500 g 90 18, 21,55* Rozmarýn čerstvý původ: Izrael bal.: vanička 30 g cena za 30 g 27 9/27/12 10:29 AM