Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 4










     

Česká klasická gastronomie - strana 4

Sádlo se škvarky na chlebu s cibulí Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 2000 g 123,80 Kč 300 g 6,87 Kč 50 ml 0,48 Kč 2000 g 2,80 Kč 30 g 0,13 Kč Název položky Hřbetní vepřové sádlo Jarní cibulka Aro Mléko 1,5 % Chléb tmavý Sůl Cena za jednu porci** : 13,41 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 2h archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Petr Stádník šéfkuchař MAKRO/METRO 90 61, 70,57* 4 cR1222_01-23.indd 4 Hřbetní vepřové sádlo původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře, cena za 1 kg 13,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 15,85 Cibulka lahůdková bal.: svazek 1 ks cena za 1 ks 22,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 26,11 Chléb gurmán bal.: 500 g cena za 500 g archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. 1. Sádlo můžeme po uškvaření nalít do jednoporcových misek a zakládat s pečivem na stůl. 2. Škvarky jsou dobře vypečené v momentě, kdy nám sádlo přestane v nádobě pěnit. 3. Pokrm můžeme doplnit i nakládanou zeleninou, jako jsou okurky, beraní rohy, cibulky a jiné. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Tipy kuchaře: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH • Vepřové sádlo nakrájíme na kostky, dáme do kastrolu, podlijeme trochou vody, osolíme a začneme pomalu restovat. Jakmile začne sádlo pouštět tuk, dáme kastrol se sádlem do trouby a pozvolna vypékáme při teplotě 130 °C. Ke konci vypékání přidáme trochu mléka, aby se nám škvarky krásně zabarvily. • Po vypečení sádlo přecedíme, škvarky dáme do jiné nádoby, následně sádlo necháme chvilku odstát a znova přecedíme. • Servírování: Plátky chleba namažeme sádlem, posypeme škvarky a nakrájenou jarní cibulkou. 26.9.12 15:26