Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 6










     

Česká klasická gastronomie - strana 6

Husí játra zalitá sádlem Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 1000 g 109,80 Kč 1000 g 78,00 Kč 2000 g 2,58 Kč 13 g 0,06 Kč Název položky Husí játra Husí sádlo Chléb Sůl Cena za jednu porci** : 19,04 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 30 min šéfkuchař MAKRO MRAŽENÉ 54,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 62,59 6 cR1222_01-23.indd 6 Husí játra původ: Maďarsko bal.: 500 g cena za 500 g 39,00 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 44,46 Husí sádlo bal.: 500 g cena za 500 g 23,50 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 26,79 Chléb konzumní krájený bal.: 250 g, 600 g, 1200 g cena za 1200 g archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Jitka Ulihrachová archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 1. Při restování můžeme přidat čerstvé bylinky, jako např. rozmarýn a tymián. 2. Vše doplníme a podáváme s domácím chlebem. 3. Tento pokrm byl součástí kuchyně venkova, neboť v každém hospodářství se chovaly husy. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Tipy kuchaře: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH • Očištěná husí játra nakrájíme na menší kousky, orestujeme je dorůžova a poté ponecháme okapat. • Orestovaná játra osolíme a vkládáme do jednoporcových misek, zalijeme je rozpuštěným husím sádlem a necháme vychladnout. • Servírování: Připravené porce je dobré mít částečně povolené, aby tuk a maso nebyly příliš studené. Uvolní se tak více chutí. Servírujeme s čerstvým pečivem. 26.9.12 15:26