Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Česká klasická gastronomie

Platnost od 10.10. do 7.11.


Česká klasická gastronomie - strana 9










     

Česká klasická gastronomie - strana 9

Domácí sekaná Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 1500 g 194,85 Kč 500 g 71,45 Kč 150 g 9,86 Kč 150 g 1,04 Kč 50 g 0,70 Kč 100 g 5,00 Kč 150 g 5,93 Kč 0,1 g 0,03 Kč 10 g 0,35 Kč 50 g 0,79 Kč 200 g 3,42 Kč 500 g 8,27 Kč 300 g 11,05 Kč 250 g 7,48 Kč 1000 g 37,80 Kč Název položky Vepřová plec Hovězí maso přední Slanina bez kůže Horeca Select Cibule žlutá Česnek čerstvý Vejce 2 ks Žemle (houska) Horeca Select Pepř černý, mletý Horeca Select Majoránka čerstvá Strouhanka Horeca Select Hořčice plnotučná Aro Okurka sterilovaná Cibulky sterilované Křen čerstvý Tmavý chléb Cena za jednu porci** : 35,80 Kč Obtížnost: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku Makro aktuální cenu jednotlivých surovin. Pracovní postup: 60 min • Maso semeleme odděleně v masovém mlýnku. • Žemli nakrájíme na kostky a namočíme do vody, nakrájenou cibuli orestujeme. • Do hovězího masa dáme trochu vody, přidáme koření a vymícháme lepivý „prát“. • Do prátu přidáme vepřové maso, na kostky nakrájenou slaninu, cibuli a vejce. • Žemli vyždímáme, rozmělníme a přidáme k směsi. Vše důkladně promícháme. • Z připravené směsi vytvarujeme šišky, ze kterých „vyboucháme“ vzduch. Vložíme je do pekáče a povrch potřeme lehce vodou. • Sekanou pečeme v troubě předehřáté na 160 °C asi 45 minut. • Servírování: Po upečení sekanou krájíme na plátky a servírujeme ji na prkénku či talíři s vhodnými doplňky. Tipy kuchaře: 1. Sekanou je vhodné podávat s kyselými doplňky, chlebem nebo bramborami. 2. Jemnost sekané závisí na vymíchání prátu a hrubosti mletého masa. František Lorenc HoReCa advisor Vepřová plec bez kosti 129,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 148,09 cR1222_01-23.indd 9 původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře, bal.: cca 1 kg cena za 1 kg 69,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 79,69 Křen čerstvý bal.: síť cca 1 kg cena za 1 kg 10,00 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 11,40 Hořčice plnotučná bal.: 5 kg cena za 1 kg 9 26.9.12 15:27