Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Gastro - čerstvé zboží

Platnost od 7.11. do 21.11.


Gastro - čerstvé zboží - strana 14










     

Gastro - čerstvé zboží - strana 14

Bramborový krém s pórkem Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) Máslo 250 g 22,90 Kč Pórek 500 g 13,45 Kč Horeca Select Brambory varný typ C 500 g 4,45 Kč Kuřecí vývar (vlastní výroba) 1300 g 37,70 Kč Sůl 16 g 0,07 Kč Mléko 150 g 1,55 Kč Olej 200 g 5,98 Kč Název položky Smetana 30 % 200 g 10,18 Kč Horeca Select Cibule Česnek 200 g 6 g 2,18 Kč 0,48 Kč Cena za jednu porci** : 9,89 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 30 min 1. Nakrájené nudličky ze syrové brambory proplachujeme, abychom zabránili slepení slámy při smažení. 2. Uvařenou polévku s pórkem již nevaříme, pouze ji přihříváme, jinak nám ztratí zelenou pórkovou barvu. P t Stád ík Petr Stádník archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH šéfkuchař MAKRO CZ Brambory pozdní prané 10,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 12,43 14 cF1224_09-16.indd 14 varný typ: C-pyré původ: Česká republika balení: sáček 5 kg cena za 1 kg 25,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 29,53 Pórek původ: Nizozemsko balení: síť 5 kg cena za 1 kg 50,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 58,03 Smetana ke šlehání 30 % bal.: 1 l cena za 1 l 25.10.12 10:09 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. velkoobchodním n Tipy kuchaře: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. y j p prosím jednotlivých ý • Oloupanou, na nudličky krájenou cibuli orestujeme doměkka na 2/3 dávky másla, přidáme brambory krájené na plátky a česnek. Zlehka orestujeme bez zabarvení. Ochutíme solí, zalijeme vývarem, mlékem a vaříme brambory doměkka. Poté polévku rozmixujeme dohladka a zjemníme ji smetanou. • Očištěný, omytý pórek nakrájíme na hrubší špalíky a orestujeme jej na zbylé 1/3 másla doměkka. Zalijeme jej trochou polévky a rozmixujeme ji dohladka. Poté dolijeme zbylou polévku do hrnce k rozmixované části a rozmícháme v jemný porkový krém. • Z jedné syrové brambory nakrájíme dlouhé, tenké nudličky - slámu. Dáme ji do cedníku, propláchneme vodou, osušíme a osmažíme ji dozlatova v oleji rozehřátém na 160 °C. Usmaženou slámu necháme okapat na savém papíru, nejlépe na papírové kuchyňské utěrce. • Servírování: Malou část pórku nakrájíme na kolečka a krátce jej orestujeme na másle. Horkou polévku nalijeme do nahřátého talíře, přidáme do ní orestovaný pórek a vše doplníme usmaženou bramborovou slámou.