Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Gastronomie čerstvé potraviny

Platnost od 21.11. do 5.12.


Gastronomie čerstvé potraviny - strana 7










     

Gastronomie čerstvé potraviny - strana 7

NOVINKA! Vyzrálé hovězí maso „Dry Aged“ • dry aged = suché zrání • dry aged = před zabalením do vakua zraje maso 21 dní na kosti • zrací proces dále pokračuje po zabalení do vakua (celková doba spotřeby po zabalení do vakua 27 dní) • často nazýváno také „stařené maso“ • zrání zaručuje mimořádnou křehkost masa srovnatelnou s jihoamerickým steakovým masem • maso pochází z irských pastevních chovů Hovězí vysoká roštěná původ: Irsko vakuově baleno cena za 1 kg Hovězí zadní – květová špička Hovězí roštěná 00 569, 648,66* původ: Irsko vakuově baleno cena za 1 kg MRAŽENÉ 00 499, 568,86* MRAŽENÉ Hovězí carpaccio původ: Irsko vakuově baleno cena za 1 kg 00 359, 409,26* Jelení kýta – šály kuchyňská úprava původ: Nový Zéland vakuově baleno bal.: cca 1,5 kg cena za 1 kg původ: Argentina bal.: 10× 80 g cena za 80 g 37,90 00 329, 43,21* 375,06* ! MRAŽENÉ Hovězí vysoká roštěná MRAŽENÉ původ: Nizozemsko bal.: 6× 200 g cena za 200 g 90 74, 85,39* MRAŽENÉ původ: Nový Zéland vakuově baleno cena za 1 kg 90 214, 244,99* Vepřová panenka z prasnic původ: Německo vakuově baleno cena za 1 kg 90 129, 148,09* archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Jehněčí kolínko zadní VÁNOCE S VAŠÍ MAKRO KARTOU PARTNER PROFESIONÁLŮ cF1225_01-16.indd 7 7.11.12 12:58