Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Trvanlivé zboží

Platnost od 5.12. do 1.1.


Trvanlivé zboží - strana 6










     

Trvanlivé zboží - strana 6

OCHUTNÁVKA 7. 12. 2012** 8:30–17:30 **MAKRO KARLOVY VARY 5. 12. 2012 Francouzské koláče různé druhy bal.: 830 g, 900 g, 950 g cena za 1 bal. od MRAŽENÉ 90 116, 133,27 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static RIOBA muffin čokoládový, borůvkový bal.: 12× 100 g cena za 1 ks MRAŽENÉ Závin jablečný předpečený bal.: 1 kg (10 ks) cena za 1 kg 10 17, 90 112, 19,49* 128,71* Slané mini zákusky mix Minipečivo MRAŽENÉ 15–30 min 210 °C 5–10 min MRAŽENÉ mix 5 druhů bal.: 130× 30 g cena za 30 g 30 min 200 °C 10–15 min 10 3, masový, lososový, krůtí, se šunkou a sýrem bal.: 140× 23 g cena za 23 g 3,35 3,82* 3,53* MRAŽENÉ Listové těsto MRAŽENÉ 210 °C 10–15 min Bageta velká bal.: 8× (4× 350 g), 4× 350 g cena za 350 g bal.: 31× 220 g cena za 220 g 7,10 8,50 8,09* 9,69* Profiteroles Lahodný dezert Profiteroles – kuličky křehkého odpalovaného těsta, plněné jemným vanilkovým krémem – skvěle dozdobí nejen bufetový stůl. Profiterolky dobře poslouží i při výrobě jednoduchého, avšak chutného dezertu ve vašem menu. Stačí pouze přelít rozpuštěným karamelem nebo čokoládou a doplnit ovocem. Vytvoříte tím skvěle chutnající a moderní dezert. MRAŽENÉ Šlehačkové profiteroles bal.: 190× 12,5 g cena za 12,5 g Jedno balení obsahuje přibližně 38 porcí. 1 porce = 5 Profiteroles 2,25 2,57 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Překvapte své hosty francouzským Croquembouche archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Na výrobu asi 38 porcí budete potřebovat: • 1× balení Profiteroles La Lorraine • Cukr 0,5 kg Profi terolky vybalte a nechte pozvolna v lednici povolit. Ve větším hrnci s těžkým dnem nechte cukr rozpustit, až vznikne světlý karamel, a dejte ze zdroje tepla. Jednotlivé kuličky opatrně začněte namáčet v karamelu a vrstvěte je na sebe. Nejdříve si postavte základnu ve tvaru kruhu, pak přidávejte další patra. Cílem je kužel. Ze zbylého karamelu vytvořte síťovinu, kterou potáhněte celý kužel. Dort je možné dozdobit jedlými květy, žloutkovým krémem nebo šlehačkou. VÁNOCE S VAŠÍ MAKRO KARTOU 6 cD1226_01-24.indd 6 PARTNER PROFESIONÁLŮ 21.11.12 21:49