Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé potraviny

Platnost od 5.12. do 25.12.


Čerstvé potraviny - strana 15










     

Čerstvé potraviny - strana 15

Vinná klobása, bramborový salát s luštěninami Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 1600 g 119,84 Kč 700 g 6,23 Kč 50 g 1,48 Kč 50 g 2,49 Kč 4g 1,84 Kč 4g 1,84 Kč 160 g 20,13 Kč 45 g 2,61 Kč 70 g 1,20 Kč 100 g 11,10 Kč 9g 0,13 Kč 0,5 g 0,17 Kč 100 g 4,99 Kč Název položky Vinná klobása Brambory varný typ A Čočka hnědá, sušená Čočka červená, sušená Fazolové klíčky, čerstvé Hráškové výhonky, čerstvé Extra panenský olivový olej Jablečný ocet Horeca Select Hořčice plnotučná Med Sůl mořská Horeca Select Pepř černý, celý Šalotka 17,40 Kč Cena za jednu porci** : Obtížnost: Doba přípravy: 12 hod Doba vaření: 40 min • Příprava brambor: Den předem si uvaříme brambory ve slupce v osolené vodě. Poté je oloupeme a až druhý den je nožem nakrájíme na pravidelné kostičky. • Příprava luštěnin: Veškeré sušené luštěniny si den předem namočíme zvlášť do studené vody. Počítejme s tím, že nám finálně po uvaření až 2× nabudou. Poté je zvlášť uvaříme doměkka v neosolené vodě. Vodu scedíme a luštěniny zchladíme. • Příprava výhonků: Výhonky pouze propláchneme a vodu odstředíme v odstřeďovači určeném pro bylinky. • Dresink na salát: Do mixéru přidáme hořčici, lehce překrájenou šalotku, med, sůl, jablečný ocet, olivový olej a vše důkladně rozmixujeme v hladkou emulzi. • Příprava klobásy: Zakoupenou klobásu zatočíme do šneka a propíchneme ji špejlí. Poté ji pozvolna propékáme na sádlem máštěné pánvi (středně rozehřáté) do zlatavé barvy z obou stran. • Servírování: V misce promícháme porci nakrájených brambor, spolu s čočkou a připraveným dresinkem. Přeložíme salát na připravený talíř a dozdobíme jej výhonky a klíčky. Nakonec přidáme propečenou vinnou klobásu a opepříme ji čerstvým černým pepřem. Tipy kuchaře: 1. Vinnou klobásu můžete i před smažením obalit v hladké mouce, ale záměrně jsme se tomu v tomto receptu vyhnuli. 2. Tento recept je příjemnou změnou pro zákazníky. P t Stád ík Petr Stádník šéfkuchař MAKRO CZ www.masojicin.cz Brambory konzumní pozdní prané Vinná klobása 90 74, 85,39* cF1226.indd 15 původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře cena za 1 kg 7,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 9,01 varný typ: A–salátové vel.: příčný průměr 60+ mm bal.: síť 10 kg cena za 1 kg 27,00 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 30,78 Čočka jedlá bal.: 5 kg cena za 1 kg archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. velkoobchodním n archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. Pracovní postup: 15 21.11.12 16:44