Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé zboží

Platnost od 3.1. do 15.1.


Čerstvé zboží - strana 14










     

Čerstvé zboží - strana 14

Hrstková polévka Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 100 g 3,98 Kč 100 g 2,64 Kč 100 g 2,00 Kč 100 g 1,87 Kč 200 g 1,38 Kč 200 g 3,38 Kč 200 g 1,78 Kč 100 g 1,89 Kč 150 g 1,58 Kč 100 g 3,49 Kč 20 g 1,20 Kč 1g 0,31 Kč 30 g 0,13 Kč 10 g 8,30 Kč 1000 g 35,00 Kč Název položky Fazole bílé Aro Čočka Hrách zelený Kroupy Mrkev Petržel Horeca Select Brambory Horeca Select Cibule Aro Mouka hladká Horeca Select Sádlo škvařené Česnek Horeca Select Pepř mletý Sůl Horeca Select Majoránka čerstvá Vepřový vývar (vlastní výroba) Cena za jednu porci** : 6,49 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 60 min P t Stád ík Petr Stádník 1. Polévku lze připravovat i bez zahuštění jíškou. 2. Počítejte s tím, že luštěniny a kroupy v hotové polévce budou ještě „nabírat“ tekutinu a polévka bude hustší. 3. Tato polévka byla výsledkem dobrého hospodaření hospodyněk, neboť se vše přebytečné v kuchyni mohlo zpracovat. 4. Základem polévky je vždy kvalitní vývar. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH dle aktuální sazby platné ke dni vydání letáku šéfkuchař MAKRO CZ Brambory pozdní prané 00 45, 51,30* 14 cF1302_13-16.indd 14 Fazole bílá velká bal.: 5 kg cena za 1 kg 90 8, 10,15* varný typ: A-salátové, B-přílohové odrůda: Dali, Princess vel.: příčný průměr 55+ mm původ: Česká republika bal.: síť 10 kg, cena za 1 kg 34,90 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static 39,79 Sádlo kbelík bal.: cca 2 kg cena za 1 kg 17.12.12 12:25 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. velkoobchodním n Tipy kuchaře: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. y j p prosím jednotlivých ý • Příprava luštěnin: Fazole a hrách přebereme, propláchneme a necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Čočku a kroupy stačí nechat ve vodě 1–2 hodiny. Poté každou luštěninu zvlášť uvaříme doměkka, scedíme a odvary uchováme pro další použití. • Příprava zeleniny: Brambory, mrkev a petržel očistíme, nakrájíme na kostičky a uvaříme doměkka. • Příprava základu: Na sádle lehce orestujeme nadrobno krájenou cibulku, zasypeme moukou a připravíme světlou zásmažku. Tu zalijeme odvary z vařených luštěnin, zeleniny, doplníme silným vepřovým vývarem a rozšleháme metlou. Základ prováříme 20 minut. Poté základ přecedíme, vložíme do něj uvařené suroviny, dochutíme česnekem, pepřem, majoránkou a dle potřeby dosolíme. • Servírování: Tuto sytou polévku servírujeme v nahřátém talíři.