Aktuálníletáky.cz   

Kaufland akční­ leták online : Pizza, vejce, zelenina

Platnost od 3.1. do 9.1.


Pizza, vejce, zelenina - strana 11










     

Pizza, vejce, zelenina - strana 11

Dobrý úlovek! Chlazené ryby Le0né! Levné! sleva! v% Losos (Salmo salar) filet s kůží, chlazený aquakultura Norsko cca 1 kg 100 g Pstruh (Oncorhynchus mykiss) celý, chlazený, kuchaný aquakultura Německo, Itálie, Francie nebo Dánsko cca 300 g 100 g 25,90 Le0né! Levné! sleva! v% 16,90 Le0né! Levné! sleva! v% Surimi v nálevu chlazené 100 g 26,90 Le0né! Levné! sleva! v% Keříčkovec červenolemý (Clarias gariepinus) filety, chlazené aquakultura Nizozemsko cca 300 - 500 g 100 g 24,90 Le0né! Levné! sleva! v% Krevety růžové 40/60 (Penaeus spp.) chlazené aquakultura Ekvádor 100 g 33,90 Pražman v papilotě Potřebujeme: • 4 plátky z pražmana • 120 g černých oliv bez pecek • 12 rozpůlených cherry rajčátek • 120 g fazolek • hrst bazalkových listů • 4 kolečka citronu • 4 lžičky olivového oleje • sůl a pepř • vařené brambory jako přílohu • snítky bazalky na ozdobu Postup: Plátky ryby opláchneme a osušíme. Z papíru na pečení vystřihneme 4 obdélníky o rozměrech 46 x 30 cm. Přeložíme je na polovinu, takže dostaneme obdélníky o rozměrech 23 x 30 cm. Vystřihneme z nich tvar srdce a rozložíme je. Plátek ryby položíme na jednu polovinu papírového srdce a dáme na něj čtvrtinu oliv, rajčat, fazolek, bazalky a kolečko citronu. Pokapeme 1 lžičkou oleje, osolíme a opepříme. Druhou polovinu srdce přehneme přes rybí plátek a okraje papíru spojíme. Stejně upravíme ostatní 3 balíčky. Dáme je na plech na pečení a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C 15 minut. Maso musí být křehké. Balíčky přeneseme na talíře, doplníme bramborami, ozdobíme bazalkou a podáváme. Pramen a foto: Recepty na každý den – ryby a plody moře, nakladatelství SLOVART draví! dete z ryba u yby! B r ná je stříb čima. Jezte r o lovský mezi an krá á Pražm vým místem ím moři a m so. a a n se zlat Středozem šťavnaté m oví ve utné jemné lovského L rá . ch velmi pražmana k příliš tučné je aso z vné a není e, protože u M vo jet , pe je bílé na si zamilu dnou přípra a ražm z kostí. Vho elku nebo P vc be téměř ání, pečení dlouhá y ov ná je gril Není vhod o z této ryb šení. neboť mas du ení. va, přípra ylné k vysuš nách je Pražman (Sparus spp.) celý, chlazený, kuchaný aquakultura Řecko cca 300 - 400 g 100 g Le0né! Levné! sleva! v% 28,90 Za tiskové chyby neručíme. Prodej jen v obvyklém množství. Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. AMO11, AJV11, CB11 / - # #