Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Maso, ryby

Platnost od 13.2. do 26.2.


Maso, ryby - strana 6










     

Maso, ryby - strana 6

Úpravy vepřových boků Vepřový bok b. k. 55 % – (kutrbok) původ: Německo vakuově baleno bal.: cca 2,5 kg cena za 1 kg 90 69, 80,39* Bez kosti, bez kůže, seříznutá žebra. Obsah tuku max. 45 %. Bok je bez krvácenin, tmavých skvrn, zbaven třásní masa. Použití: do výroby Vepřový bok s kostí a kůží ve visu původ: EU cena za 1 kg 90 64, 74,64* S kostí a kůží ve visu, v hrudní špičce zbaven krvavého ořezu, hrudní špička dostatečně kryta svalovou tkání, bradavky odstraněny, bok zbaven opony a zbytků plstě. Bok je bez krvácenin, tmavých skvrn, zbaven třásní masa a kostní tříště. Kůže je čistá bez zbytků štětin a pokožky. Použití: ve výrobě na uzení, ale i v domácnostech Vepřový bok s kostí a kůží Vepřová špička z boku původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře bal.: cca 1,5 kg cena za 1 kg 90 63, 73,49* S kostí, s hrudními chrupavkami, bez opon, zbytků plstního sádla a prokrvené svaloviny. Bok je zbaven tmavých skvrn a třásní masa. Kůže je čistá bez zbytků štětin a pokožky. Použití: na pečení a podobně Vepřový bok bez kosti libovost 60 % původ: Česká republika vakuově baleno bal.: cca 1,5 kg cena za 1 kg archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Vepřový bok bez kosti s kůží původ: Belgie vakuově baleno bal.: cca 5 kg cena za 1 kg 90 84, 97,64* Bez kosti, bez opon, zbytků plstního sádla a prokrvené svaloviny. Vepřový bok je zbaven tmavých skvrn a třásní masa. Kůže je čistá bez zbytků štětin a pokožky. Použití: na rolády, plněné kapsy, pečení a podobně 6 cF1305_01-10.indd 6 90 82, původ: Česká republika baleno v ochranné atmosféře bal.: 1,5 kg, cena za 1 kg 95,34* Bez kosti, s kůží, vyloupaná žebra, může obsahovat zbytky chrupavek. Obsah tuku max. 40 %. Bok je bez krvácenin, tmavých skvrn, zbaven třásní masa. Kůže je čistá, bez zbytků štětin a pokožky. Použití: ve výrobě a veřejném stravování 90 79, 91,89* S kostí a kůží, zbaven hrudní špičky mezi 4. a 5. žebrem, bez opon, zbytků plstního sádla a prokrvené svaloviny. Bok je bez krvácenin, tmavých skvrn, je zbaven třásní masa a kostní tříště. Kůže je čistá bez zbytků štětin a pokožky. Použití: v domácnostech především na pečení a grilování Vepřový bok b. k. libovost 75 %+, výběrový původ: Belgie vakuově baleno bal.: cca 2,5 kg, cena za 1 kg 90 95, 110,29* Bez kosti, s kůží, vyloupaná žebra, může obsahovat zbytky chrupavek. Obsah tuku max. 25 %. Bok je bez krvácenin, tmavých skvrn, zbaven třásní masa. Kůže je čistá, bez zbytků štětin a pokožky. Použití: na rolády, kapsy, pečení apod. Bezpečnostní listy najdete na www.makro.cz v sekci KVALITA 30.1.13 12:30