Aktuálníletáky.cz   

Kaufland akční­ leták online : Domácí potřeby, úklid

Platnost od 21.2. do 27.2.


Domácí potřeby, úklid - strana 7










     

Domácí potřeby, úklid - strana 7

Pestrá čerstvost! Chlazené ryby Označení „ryby z trvale udržitelného rybolovu“ je zárukou, že jde o ryby ulovené v souladu se zásadou, že jich musí zbýt dost pro udržení druhu. Le0né! Levné! sleva! v% Slávky (Mytilus spp.) chlazené, z trvale udržitelného rybolovu volná příroda FAO 27 - Severovýchodní Atlantik v prodeji po kuse nebo v balení po 1 kg 100 g 12,50 Pstruzi na zelenině Potřebujeme: • 4 pstruhy • 150 g másla nebo 1 šálek vegetolu • 100 g slaniny nebo šunky • 2 rajčata • 2 papriky • 1 středně velkou cibuli • sůl • citron Pangasius (Pangasius hypophthalmus) filet, rozmrazený aquakultura Vietnam cca 100 - 200 g 100 g Uzené šproty (Sprattus sprattus) volná příroda FAO 27 - Severovýchodní Atlantik 100 g Le0né! Levné! v% Sépie 16,90 Le0né! Levné! sleva! v% 19,90 Levné! (Sepia spp.) rozmrazená z volné přírody FAO 51, 57, 27, 41 cca 300 - 500 g 100 g 31,90 Le0né! Levné! sleva! v% Losos (Salmo salar) celý, chlazený aquakultura Norsko cca 3,5 kg 100 g 18,90 (Oncorhynchus mykiss) celý, chlazený, kuchaný aquakultura Německo, Itálie, Francie nebo Dánsko cca 600 - 900 g 100 g Le0né! Levné! sleva! v% ch barvá www.kaufland.cz duhy! ev pro vý náz ý rodo itých ryb k je čes ov Pstruh druhů losos orhynchus. ěkolik almo a Onc yby žijící n S jí ér z rodů štíhlé drav ků, vyžadu sou to h částech to s vyšším J u íc uh v hor n ladnější vod ČR žije pstr otiž ch kyslíku. V ní a pstruh ý t č n em obsah pstruh poto vý je oblíbe o á í, jezer n . Pstruh duh o. Samec m , elist mas hový íč du tní spodn er né é kvali pro sv zakřivenou é barvy a č jší, razně zné duhov oho světle vý mn výra velmi amice je o čky. S stříbr ná. te až někdy Ryba Pstruh duhový Postup: Pstruhy rozřízneme až do ocasní části, nasolíme, zakapeme citronem a necháme proležet. Na másle či oleji začneme opékat proužky slaniny, k nim přidáme nakrájené papriky a rajčata, chvíli dusíme, aby odešla část vlhkosti ze zeleniny. Na závěr přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a trochu osmahneme. Na talířích k jednotlivým pstruhům souměrně rozdělíme zeleninu. Jako příloha se hodí různě upravené brambory nebo chléb. Pramen a ilustrační foto: Velký rybí receptář Miloše Štěpničky, nakladatelství DONA v 20,90 Za tiskové chyby neručíme. Prodej jen v obvyklém množství. Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. AMO7, APO7, AJV7, Kla7 / - # #