Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální akční leták Tesko : Spotřební zboží, potraviny

Platnost od 27.2. do 5.3.


Spotřební zboží, potraviny - strana 6










     

Spotřební zboží, potraviny - strana 6

Vařte, pečte, skladujte se značkou PODROBNĚJŠÍ INFORMACE NAJDETE V HRACÍ KARTĚ, U INFORMAČNÍ PŘEPÁŽKY TESCO NEBO NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH WWW.ITESCO.CZ Pyrex® je registrovaná známka společnosti Corning Incorporated užívaná v licenci společností Arc International Cookware SAS. Pyroflam® je registrovaná známka společnosti Arc International Cookware SAS. -25% -30% Colgate Total advanced whitening zubní pasta, 75 ml (100 ml = 46,53) Platí od 27. 2. do 25. 3. 2013. 49,90/ 34,90 -20% Silan 119,90/ 95,90 aviváž, různé druhy -2l -1,8 l (1 l = 47,95; 53,28) -50% na veškerou Gliss Kur vlasovou kosmetiku na veškerou Colgate zubní hygienu Gliss Kur 84,90/ 435,-/ 59,90 šampon na vlasy, 250 ml (100 ml = 23,96) Platí od 27. 2. do 25. 3. 2013. Somat tablety do myčky, 52 ks (1 ks = 4,13) 215,- -20% Hamánek masozeleninový příkrm, různé druhy, 190 g -20% na všechny London čaje 24,90/ 19,90 (100 g = 10,47) 59,90/ London Čaj V nabídce také masozeleninové příkrmy 230 g a 250 g se slevou 20 %. 40 g (100 g = 119,75) 47,90 Nakupujte výhodně % sportovní obuv a ponožky na Platí na vybrané výrobky. 1. 2. 3. 30% 30% 269,- 4. 188,- 30% 209,- 146,- Cena za 1 pár = 29,- 7. 30% 5. 188,- 30% 209,- 146,- Cena za 1 pár = 29,- 8. 499,- 349,- 30% 269,- 449,- 6. 314,- 30% 199,- 139,- Cena za 1 pár = 46,- 9. 30% 129,- 90,- Cena za 1 pár = 18,- 30% 129,- 90,- Cena za 1 pár = 18,- www.ffmoda.com 1. Pánská obuv mat.: vnější: 60 % PVC, 40 % textilie, vnitřní: 100% textilie, podrážka: 100% PVC; vel.: 40–46 2. Pánská obuv mat.: vnější: 60 % PVC, 40 % textilie, vnitřní: 100% textilie, podrážka: 100% PVC; vel.: 40–46 3. Dětská obuv mat.: vnější: 70 % PU, 30 % textilie, vnitřní: 100% textilie, podrážka: 100% syntetický; vel.: 31–39 4. Pánské ponožky – 5 párů v balení mat.: 80 % bavlna, 14 % polyester, 5 % nylon, 1 % lycra; vel.: 39–46 5. Pánské ponožky – 5 párů v balení mat.: 70 % bavlna, 15 % nylon, 14 % polyester, 1 % lycra; vel.: 39–46 6. Pánské ponožky – 3 páry v balení mat.: 81 % bavlna, 17 % nylon, 2 % lycra; vel.: 39–46 7. Dětská obuv mat.: vnější: 70 % PU, 30 % textilie, vnitřní: 100% textilie, podrážka: 100% syntetický; vel.: 31–39 8.–9. Dámské ponožky – 5 párů v balení mat.: 35 % bavlna, 35 % modal, 28 % nylon, 2 % lycra; vel.: jedna velikost 6 Dodavatelé: GURLEX GROUP CZ S.R.O.; HAME S.R.O.; COLGATE-PALMOLIVE S.R.O.; HENKEL S.R.O. 01_CR_3K.indd 6 Ceny na této dvoustraně platí do 12. 3. 2013. 18.2.13 17:08