Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Velikonoční speciality

Platnost od 13.3. do 9.4.


Velikonoční speciality - strana 13










     

Velikonoční speciality - strana 13

Petit grès des vosges Olivet Cendré • měkký zrající sýr v popelu • bal.: 250 g • cena za 250 g • zrající sýr, zrající sýr s lanýži • bal.: 125 g • cena za 125 g od 83,90 96, 79,90 91, 89* 49* PELLAT AP I ON Roquefort Société Cantorel Selection AOP plato • sýr z ovčího mléka s plísní uvnitř hmoty • bal.: 150 g • cena za 150 g • výběr francouzských D.O.P. sýrů • bal.: 300 g • cena za 1 bal. 69,50 79, D’ORIGINE OTÉGÉE PR PELLAT AP I D’ORIGINE OTÉGÉE PR ON 164,90 189, 93* Wyngaard Chocolade • tvrdý zrající sýr s čokoládou • bal.: 150 g • cena za 150 g 64* WYNGAARD Wyngaard Affineurs je rodina sýrů s plnou a krémovou chutí zrajících podle druhu od 10 týdnů do 12 měsíců ve speciálních jeskyních. Kromě kravského mléka se vyrábí také z mléka kozího, specialitou jsou pak sýry ochucené například zázvorem, černým pepřem, čokoládou apod. 82,50 94, 88* • výběr tvrdých zrajících sýrů • bal.: 125 g • cena za 125 g archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Reypenaer Selektion REYPENAER Reypenaer je tvrdý sýr vyráběný v holandském městě Woerden tradičními metodami zrání. Tento sýr s intenzivní, avšak jemnou a nikoli štiplavou chutí je expedován jako Reypenaer X.O. (zraje cca 1 rok) nebo Reypenaer V.S.O.P. (zraje cca 2 roky). Nezaměnitelnou chuť a aroma dává sýrům Reypenaer mikroklima historických skladů z počátku minulého století, kde zrání probíhá za přirozených výkyvů teplot a vlhkosti a za přítomnosti bakterií a plísní sídlících v trámech a policích, na nichž sýry leží. 86,90 99, 94* 13 cE1307_01-15.indd 13 27.2.13 18:58