Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Úklid, čisticí prostředky

Platnost od 14.3. do 20.3.


Úklid, čisticí prostředky - strana 10










     

Úklid, čisticí prostředky - strana 10

Praha-Černý Most Pultový prodej Portýr je polotvrdý čedar obohacený o chuť Něco malého i pro velké gurmány. Vyzkoušejte některou z nabízených lahůdek. Zelný salát s jogurtem 100 g Budapešťský krém 100 g 90 5, 90 9, černého irského piva. Je vyrobený z kravského mléka. Mramorové textury je docíleno ruční výrobou, kdy se stlačuje světlý čedar a tmavý čedar s pivem. Vyrábí se již ve čtvrté generaci na rodinné farmě v Irsku. Doba zrání je 9 až 12 měsíců. Portýr je ideální v salátu nebo jako chuťovka k pivu nebo červenému vínu. Sýr Argal 45 % t. v s. 90 24, polotvrdý sýr ze Španělska, vyrobený z pasterovaného kravského mléka, doporučujeme k pečivu, k šunce Serrano, vhodné červené víno 100 g Leerdammer 46,5 % t. v s., Leerdammer lighlife 30 % t. v s. 100 g 90 21, 27,90 Eidam 45 % t.v s. polotvrdý sýr, patří k tradičním druhům přírodních sýrů, velmi široké použití, na smažení, zapékání, strouhání i k rychlému občerstvení, splňuje požadavky bezlepkové diety 100 g 90 10, Zelené olivy bez pecky, s paprikou jsou tvrdé, chutnají nahořkle a mají nízký obsah oleje, doba sběru je na podzim, doporučujeme konzumaci s kvalitní čokoládou 100 g Čerené olivy Kalamata bez pecky jako zcela dozrálé olivy, jsou měkčí, obsahují asi 20 – 30 % oleje a jsou chuťově jemnější 100 g 10 15, Eidam 45 % t. v s. uzený polotvrdý sýr, chuť i vůni má výraznou po uzení přírodním bukovým kouřem, hodí se do studené i teplé kuchyně 100 g Niva 50 % t. v s. přírodní zrající sýr bez použití stabilizátorů a chemických přísad 100 g 19,90 19,90 irský čedar obohacený o chuť černého piva, ruční výroba, vhodný jako chuťovka k pivu nebo červenému vínu 100 g 39,90 49,90 12,90 15,90 15,90 90 15,90 Portýr 52 % t. v s. Zelená, nebo černá oliva? Rozdíl mezi zelenými a černými olivami je pouze ve stupni zralosti. Zelené jsou nedozrálé a černé naopak vyzrálé. Olivy si nemůžete jen tak utrhnout ze stromu a sníst. Je třeba je upravit, aby se zbavily hořkosti. Dříve se po deset dnů namáčely v moři, dnes se po dobu až pěti dnů louhují v hydroxidu sodném. Následuje máchání ve vodní lázni, která vyplaví louh. Potom se olivy naloží a po dobu šesti až dvanácti měsíců nechají kvasit v nálevu. 12,90 15,90