Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé maso, mléčné výrobky

Platnost od 27.3. do 9.4.


Čerstvé maso, mléčné výrobky - strana 4










     

Čerstvé maso, mléčné výrobky - strana 4

RYBY Humr živý BÍLÉ VÍNO SOLIERA AIREN, BAL.: 750 ml PŘI KOUPI 3 A VÍCE BAL. KREVET NEVAŘENÝCH 40/60 500 g lat.: Homarus americanus vel.: 450–775 g/ks původ: USA, lov cena za 1 kg – přidejte do svého nákupního vozíku 00 629, 723,35* Krevety celé nevařené lat.: Penaeus vannamei vel.: 40/60 ks/kg původ: Thajsko, lov cena za 500 g – MAJÍ TUŽŠÍ, NASLÁDLÉ BÍLÉ MASO, KE KTERÉMU SE PERFEKTNĚ HODÍ STŘEDOMOŘSKÉ INGREDIENCE JAKO OLIVOVÝ OLEJ, ČESNEK, CITRON, ČERSTVÁ I SUŠENÁ RAJČATA ATD. – POKUD SE KALAMÁRY DLOUHO TEPELNĚ UPRAVUJÍ, HROZÍ, ŽE MASO BUDE TUHÉ. PROTO SE DOPORUČUJE KRATŠÍ ZPŮSOB PŘÍPRAVY JAKO SMAŽENÍ, VAŘENÍ ČI GRILOVÁNÍ. 00 129, Kalamáry velké lat.: Loligo vulgaris vel.: 4–7 ks/kg původ: Indie, lov cena za 1 kg 148,35* obj. č. 224681 00 279, 320,85* KUCHANÁ Pražma královská Treska tmavá filet lat.: Pollachius virens vel.: 200–600 g původ: Dánsko, lov cena za 1 kg lat.: Sparus aurata vel.: 250–550 g původ: Řecko, Chorvatsko, chov cena za 1 kg 00 169, 00 199, 194,35* 228,85* – PEVNÉ STRUKTUROVANÉ MASO, KTERÉ PŘI TEPELNÉ ÚPRAVĚ ZESVĚTLÁ – NA ROZDÍL OD KLASICKÉHO SUMCE JE CHUŤ VÍCE PODOBNÁ MOŘSKÝM RYBÁM – VHODNÁ DELŠÍ TEPELNÁ ÚPRAVA archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH obj. č. – Objednávkové číslo pro zákazníky využívající službu MAKRO Distribuce.   4 cF1308_01-08.indd 4 ZA 48 HODIN OD VÝLOVU VÁM K DISPOZICI NA NAŠEM PULTU. Sumeček africký filet Losos celý lat.: Clarias gariepinus vel.: 200–400 g/ks původ: Nizozemsko, lov cena za 1 kg lat.: Salmo salar vel.: 1–9 kg/ks původ: Norsko, chov cena za 1 kg 00 179, 00 169, 205,85* 194,35* – PŮVOD ČESKÉHO RYBOLOVU! – TRADIČNĚ SE PODÁVÁ I NA SVÁTEČNÍ TABULI V OBDOBÍ PŘEDVELIKONOČNÍHO PŮSTU – OBSAHUJE LEHCE STRAVITELNÉ ŽIVOČIŠNÉ BÍLKOVINY, KTERÉ DODÁVAJÍ NAŠEMU ORGANISMU ENERGII – JE ZDROJEM CENNÝCH OMEGA-3 NENASYCENÝCH MASTNÝCH KYSELIN, KTERÉ PŮSOBÍ PREVENTIVNĚ PROTI CIVILIZAČNÍM CHOROBÁM – KAPR SE DÁ SNADNO TEPELNĚ UPRAVOVAT DUŠENÍM, PEČENÍM, SMAŽENÍM Halibut filet lat.: Hippoglossus hippoglossus vel.: 300–600 g/ks původ: Dánsko, lov cena za 1 kg 00 329, 378,35* Mořský ďas filet lat.: Lophius piscatorius vel.: 300–800+ g/ks původ: Francie, Dánsko, lov cena za 1 kg 00 699, 803,85* Kapr podkovy lat.: Cyprinus carpio vel.: 200–400 g/ks původ: Česká republika, chov cena za 1 kg 00 159, 182,85* Školení HACCP pro zákazníky MAKRO 13.3.13 16:38