Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Maso, salámy, sýry

Platnost od 27.3. do 9.4.


Maso, salámy, sýry - strana 6










     

Maso, salámy, sýry - strana 6

Exkluzivně v Horeca Select Black Label Původní receptura pravost a kvalita Uzená masa dle tradiční receptury Horeca Select Black Label uzená masa jsou vyráběna dle receptury našich předků a způsob výroby zaručuje jejich nenapodobitelnou chuť a vůni. Již odpradávna se naši předci snažili maso uchovávat a prodlužovat jeho trvanlivost. Jedním ze způsobů úpravy je lákování a následné uzení, kdy se dlouhodobým zkoušením vyvinul téměř dokonalý způsob konzervace masa na nepři přírodní bázi bez umělých konzervantů. Do výrobků se nepřidává žádná voda a v důsledku uzení dochází ke ztrátě vlastní vody v mase, což zvýrazňuje ch výrobku. chuť Technologický proces výroby je podmíněný výběrem kvalitní suroviny a její následnou úpravou do požadovaného tvaru. Uzený bok bez kosti na 100 kg hotového výrobku bylo použito 125 kg masa bal.: cca 0,8 kg cena za 1 kg Maso je nasucho nasoleno solicí směsí a následně je po dobu 4 týdnů naloženo ve slaném roztoku – je tzv. lákováno. Maso se 2× překládá. 169, 90 195,39* Po 4 týdnech lákování se maso suší, udí a tepelně opracuje v udírně při teplotě 72–75 °C a získá tak typickou zlatohnědou barvu. Uzená rolovaná plec na 100 kg hotového výrobku bylo použito 129 kg masa bal.: cca 1 kg cena za 1 kg 90 169, 195,39* Uzená krkovička bez kosti na 100 kg hotového výrobku bylo použito 133 kg masa bal.: cca 0,9 kg cena za 1 kg Pak už se výrobek jen zabalí a expeduje. Je vhodný pro použití ve studené i teplé kuchyni. 209,00 240,35* 6 cS1308_01-20.indd 6 13.3.13 20:04