Aktuálníletáky.cz   

Kaufland akční­ leták online : Veselé velikonoce

Platnost od 28.3. do 3.4.


Veselé velikonoce - strana 7










     

Veselé velikonoce - strana 7

Dobrý úlovek! Chlazené ryby Le0né! Levné! sleva! v% Pangasius (Pangasius hypophthalmus) filet, rozmrazený aquakultura Vietnam cca 100 - 200 g 100 g 14,90 Salát z chobotnice Potřebujeme • 600 g chobotnice • 2 dl bílého vína • 1 dl olivového oleje • vinný ocet • koření: celý pepř, bobkový list, nové koření, mletý pepř, bazalka • zelenou petrželku • sůl Losos (Salmo salar) celý, chlazený aquakultura Norsko cca 3,5 kg 100 g Le0né! Levné! sleva! v% 19,90 Označení „ryby z trvale udržitelného rybolovu“ je zárukou, že jde o ryby ulovené v souladu se zásadou, že jich musí zbýt dost pro udržení druhu. Slávky (Mytilus spp.) chlazené, z trvale udržitelného rybolovu z volné přírody FAO 27 - Severovýchodní Atlantik v prodeji po ks nebo v balení po 1 kg 100 g Le0né! Levné! sleva! v% 11,90 Pstruh (Octopus spp.) celá, chlazená, rozmrazená z volné přírody: Indický oceán, FAO 34 a FAO 31 cca 300 - 500 g 100 g 15,90 Označení „ryby z trvale udržitelného rybolovu“ je zárukou, že jde o ryby ulovené v souladu se zásadou, že jich musí zbýt dost pro udržení druhu. Uzený sleď (Clupea harengus) celý z trvale udržitelného rybolovu z volné přírody FAO 27 - Severovýchodní Atlantik 100 g í Zdrav Chobotnice velká Le0né! Levné! sleva! v% (Oncorhynchus mykiss) celý, chlazený, kuchaný aquakultura Německo, Itálie, Francie nebo Dánsko cca 300 g 100 g Le0né! Levné! sleva! v% Le0né! Levné! sleva! v% 14,90 Postup: Zkontrolujeme chobotnici, zda je dobře vykuchaná, případně odstraníme tvrdý a ostrý „papouščí zobák“ – čelisti a dočistíme tělní dutinu. Potom chobotnici uvaříme doměkka v osolené vodě s vínem a několika kuličkami nového koření a pepře. Vařenou chobotnici nakrájíme na kolečka či nudličky, vložíme do porcelánové mísy, osolíme, opepříme, přidáme špetku bazalky, zalijeme několika lžícemi oleje a zastříkneme octem. Také můžeme připravit klasickou sladkokyselou zálivku a chobotnici s ní zalít (menším množstvím tekutiny). Nakonec přidáme zelenou petrželku. Pramen a foto: Velký rybí receptář Miloše Štěpničky, nakladatelství DONA www.kaufland.cz í! z moř m v naše . Jejich t dy by ké plo měly chybě dáme Mořs ku ne lu do zo, tě jídelníč ací svému aké žele t m konzu ším jód, ale , fosfor, ředev aslík, vápník a H. Jedním p y dr ,A selen, y skupiny B této skupin itamin ch zástupců ravě se v říp ný z chut otnice. Při p ale dá se ice í, chob či dus so chobotn ně je vaří šinou rilovat. Ma uje relativ vět it a g yžad i smaž é, a proto v é úpravy. epeln yž maso pevn t je u dobu t, kd dlouho eme urychli klepeme. můž ě na n Tu pořád předtím 35,90 Za tiskové chyby neručíme. Prodej jen v obvyklém množství. Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. AMO7, APO7, AJV7, CB7 / - # #