Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Jízdní kola, výprodej kamen

Platnost od 25.4. do 1.5.


Jízdní kola, výprodej kamen - strana 7










     

Jízdní kola, výprodej kamen - strana 7

Praha-Černý Most Ovoce a zelenina Rukola dobývá gastronomický svět Výběr nejlepšího ovoce a zeleniny z Globusu. Štefan Karabáček ODDĚLENÍ OVO C E A Z E L E N I N Y 90 79, Jahody bedýnka, Španělsko 1 kus, 1 kg 99,90 -20 % 90 49, Paprika žlutá volná, Španělsko nebo Maroko 1 kg Listová zelenina zvaná rukola pochází z oblasti Středomoří a Blízkého východu. Znali ji už staří Egypťané a Římané, kteří jí přičítali afrodiziakální účinky. Dnes je známa prakticky po celé planetě a v posledních letech stoupá zájem o ni u celého gastronomického světa. Vzhledově připomíná menší listy pampelišky. Rukola, někdy nazývaná roketa nebo arugula, obsahuje vitamin C, beta karoten a látky zvané izotiokyanáty, které pomáhají chránit tělo před rakovinou. Také detoxikuje játra a čistí krev, posiluje imunitu a zvyšuje chuť k jídlu. Rukola má pikantní až štiplavě nahořklou chuť, která se skvěle uplatní v salátech, těstovinách, na pizze i jako obloha masitých pokrmů a masových směsí. Výtečně chutná v kombinaci s rajčaty, olivovým olejem a kvalitním sýrem, můžete jí ozvláštnit i šťouchané či smažené brambory. AKČNÍ CENA 79,90 Rukola, 125 g  19,90 Kč / 1 ks -33 % Bylinky Rajčata cherry na stonku směs italská nebo provensálská balené 1 kus, 30 g 100 g = 53 Kč balená, Belgie nebo Rakousko 1 kus, 500 g 100 g = 5,98 Kč 29,90 Carpaccio s rukolou a parmezánem SUROVINY NA 4 P OR C E 15,90 400 g syrové hovězí svíčkové, 100 g rukoly, 100 g parmezánu, 100 ml panenského olivového oleje, 2 citrony, sůl a mletý pepř P OSTUP Rio Fresh 100% šťáva citrus mix, broskev mix nebo pomeranč s dužninou 1 kus, 750 ml 100 ml = 5,32 Kč 39,90 Ve dnech 26.–27.4. probíhají ochutnávky na našich hypermarketech. Rio Fresh citrónová nebo zázvorová limonáda 1 ks, 750 ml 100 ml = 3,99 Kč 29,90 Ve dnech 26.–27.4. probíhají ochutnávky na našich hypermarketech. Syrovou svíčkovou nakrájíme na tenké, takřka průsvitné plátky a rozprostřeme je na čtyři talíře. Pokryjeme je hrstkou lístků rukoly, zakápneme olivovým olejem, citronovou šťávou a přidáme hobliny parmezánu. Nakonec dochutíme pepřem a solí podle chuti. Tento tradiční benátský předkrm pro gurmány si můžete vychutnat s čerstvým pečivem. 7