Aktuálníletáky.cz   

Kaufland akční­ leták online : Potraviny, nápoje, elektro

Platnost od 9.5. do 15.5.


Potraviny, nápoje, elektro - strana 7










     

Potraviny, nápoje, elektro - strana 7

Požitek z ryb! Chlazené ryby Candát (Sander lucioperca) filet, rozmrazený z volné přírody Kazachstán, Rusko cca 170 g – 230 g 100 g Le0né! Levné! sleva! v% 41,90 Losos (Salmo salar) marinovaný filet bylinky, česnek aquakultura Norsko cca 125 g 100 g Mořčák chutný (Dicentrarchus labrax) celý, chlazený aquakultura Řecko, Španělsko cca 300 - 400 g 100 g Platýs velký Le0né! Levné! v% 38,90 Le0né! Levné! sleva! v% 29,90 (Pleuronectes platessa) filet, chlazený z volné přírody FAO 27 - Severovýchodní Atlantik cca 80 - 120 g 100 g Krevetka bez hlavy (Macrobrachium rosenbegi) rozmrazená aquakultura Vietnam cca 50 g 100 g Le0né! Levné! sleva! v% 32,90 Le0né! Levné! sleva! v% 59,90 ch. sovitý di loso druhy, o čele různé ena patří d Siven ch najdeme erického, siv ho. ké am odá rovs ena Ve v plolad siv ena ob napřík o nebo siv louhlé tělo, jako ě r níh pod lé, stejn seve má štíh iroká ústa a asitou Siven vu, š jemnou, m Může la . chou h ypickou casem vý. sosi t ěsně před o ný a oranžo vu. lo t utev ě zele světlou bar plo vov vují dý, oli ykle být še nie má obv se také obje kvr ního dé s ční li ně er n Bo typu navě h na sev U sive té až červe závislosti na cm lu 0 malé ž elém těle. V t do délky 3 c ky po iven dorůsta s může 1 kg. a váhy Siven Siven n (Salvelinus spp.) ) ý celý, chlazený aquakultura a Německo, Francie, , Česká republika a cca 300 - 500 g 100 g Le0né! Levné! sleva! v% 28,90 Za tiskové chyby neručíme. Prodej jen v obvyklém množství. Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. AMO7, APO7, AJV7, Kla7 / - Candát po chorvatsku Potřebujeme: 1,5 kg candáta sůl rozetřený česnek nasekanou zelenou petrželku rozpuštěné sádlo osolené brambory, nakrájené na silnější plátky mletý pepř Postup: Candáta očistíme, vypereme a osušíme. Zevnitř ho osolíme a potom z každé strany uděláme po celé délce ryby asi pět hlubších šikmých zářezů. Nejdřív do nich dáme sůl a pak rozetřený česnek smíchaný s nasekanou zelenou petrželkou. Do velkého pekáče na rozpuštěné sádlo narovnáme větší vrstvu osolených brambor nakrájených na silnější plátky, vmícháme mezi ně ještě trochu česneku a mírně posypeme mletým pepřem. Aby se candát vešel do pekáče, můžeme ho položit napříč na pekáč a strčíme ho do trouby. Maso je hotové zároveň s brambory. Takto připravený candát se sice trochu obtížněji porcuje, ale výborná chuť nám to vynahradí. Pramen a foto: Velký rybí receptář Miloše Štěpničky, Nakladatelství DONA www.kaufland.cz