Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Sekačky, nůžky, kultivátory

Platnost od 23.5. do 29.5.


Sekačky, nůžky, kultivátory - strana 9










     

Sekačky, nůžky, kultivátory - strana 9

Praha-Černý Most Pultový prodej Innperle – perly z řeky Inn rajče, bazalka 30 % t. v s. medvědí česnek 30 % t. v s. Sýry Innperle jsou poloměkké sýry z Bavorska vyrobené z kravského mléka té nejvyšší kvality. V hutném těstě jsou malé kaverny vytvořené v průběhu zrání. Mléčná chuť je podpořena přidáním bylinek. K dispozici jsou varianty divoký česnek nebo rajčata a bazalka. Česnek posiluje obranyschopnost, bazalka pomáhá při koncentraci. Sýry doporučujeme podávat s pečivem, zapečené v toustu nebo v salátu. Sýry Innperle jsou ideální volbou pro zákazníky, kteří chtějí jemnou chuť a málo kalorií. Innperle 30 % t. v s. rajče, bazalka, medvědí česnek, poloměkký sýr v těstě kaverny, vhodné červené víno 100 g 90 27, 90 34, 90 Hermelínový salát 9, 100 g Halibut 100 g vyznačuje se vysokým množstvím vápníku a nízkou hladinou tuku v sušině 100 g 90 17, Eidam uzený 45 % t. v s. 100 g 90 13, 16,90 25,90 Eidam 45 % t. v s. polotvrdý sýr, patří k tradičním druhům přírodních sýrů, velmi široké použití, na smažení, zapékání, strouhání i k rychlému občerstvení, splňuje požadavky bezlepkové diety 100 g 90 12, Niva Premium 60 % t. v s. sýr s modrou plísní vyniká díky vyššímu obsahu tuku pikantnější chutí, snadno se rozpouští, vhodné červené víno pozdní sběr 100 g Mozzarella Bambini kuličky z Mozzarelly z kravského mléka 100 g 19,90 26,90 13,90 15,90 Marinovyný pstruh bylinky 90 10, Topinková pomazánka 100 g Ementaler Boryna 20 % t. v s., uzený 22% t. v s. Bez našich lahůdek se dobrá grilpárty neobejde. 100 g 90 44,, Treska tmavá pikant 100 g 22,90 25,90 Halibut neboli také platýs černý je hojně rozšířená mořská ryba. Maso obsahuje minimum kostí. Nemělo by se příliš kořenit, aby nezaniklo jeho příjemné aroma. Maso vyniká vysokým obsahem bílkovin a hodí se na všechny způsoby úpravy, výborně chutná dušený nebo vařený v páře. Přinášíme tip na halibuta pečeného na bylinkách: Rybu naporcujeme a posolíme, nejlépe mořskou solí. Z bylinek, lépe čerstvých, bazalky, majoránky, oregána, libečku, šťávy z citrónu, česneku a olivového oleje si uděláme marinádu, kterou potřeme kousky halibuta a necháme odstát aspoň 2 hodiny v ledniče. Opékáme na rozpáleném másle a zbylé marinádě z každé strany cca 7 min. Rybu na závěr pokapeme citrónem a podáváme s různě upravenými bramborami či grilovanou zeleninou. 9