Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Grilování, maso, zelenina

Platnost od 30.5. do 5.6.


Grilování, maso, zelenina - strana 9










     

Grilování, maso, zelenina - strana 9

Praha-Černý Most Pultový prodej Skladování sýrů u vás doma Univerzální pravidla na uskladnění sýrů neexistují, vždy záleží na vlastnostech konkrétního sýru. Přesto obecně platí, že sýry neponecháváme v lednici ležet volně, absolvovaly by totiž pachy ze svého okolí. Z lednice a obalu sýry vyndejte asi půl až jednu hodinu před konzumací. Sýry se tak postupně přizpůsobí okolní teplotě a plně se projeví jejich chuť, vůně a konzistence. Lahůdky k posezení u grilu Čerstvé sýry sloužící k rychlé spotřebě patří do nejchladnější části chladničky. Plísňové sýry by měly zůstávat v původním obalu. Zdá-li se Vám sýr nedozrálý, je možno nechat ho dozrát v pokojové teplotě. Polotvrdé a tvrdé sýry uchovávejte v uzavřené plastové nádobě a v teplotě 7 – 10°C. Zrající sýry necháváme ležet v uzavřené nádobě v pokojové teplotě, kde mohou dále zrát. Niva 50% t. v s. 90 Tavený sýrový dort 90 Camping salát 100 g 90 Eidam 30 % t. v s. 12, přírodní zrající sýr bez použití stabilizátorů a chemických přísad, vhodný do teplé i studené teplé kuchyně, doporučujeme s bílým ušlechtilým sladkým vínem 100 g 6, 90 8, 55% t. v s., přírodní s vlašskými ořechy s nivou, jedinečné spojení taveného sýra a výrazné příchutě 100 g 21, 12, Zelný salát 90 Balsýr 47% t. v s. Uzený eidam 30% t. v s. uzený, polotvrdý sýr, chuť i vůni má výraznou po uzení přírodním bukovým kouřem, hodí se do  studené i teplé kuchyně, vhodná bílá vína typu Ryzlink, Savignon či Rulandské 100 g polotvrdý sýr, patří k tradičním druhům přírodních sýrů, velmi široké použití, na smažení, zapékání, strouhání i k rychlému občerstvení, splňuje požadavky bezlepkové diety, 100 g 90 9, 100 g přírodní měkký nezrající sýr balkánského typu, výrazná slaná chuť, ověřen značkou KLASA 100 g 4,90 11,90 12,90 Pochoutkový salát 100 g Marinovaná Pražma 90 6, 100 g Marinovaný Mořský vlk Tuňák obecný (Thunnus thynnus) je ryba z čeledi makrelovitých rozšířená v Atlantickém oceánu, Středozemním moři a Černém moři a chovaná také v chovech poblíž Japonska. Dosahuje běžně délky 2 metry při váze okolo 500 kg.Tuňák je jednou z nejčastěji lovených ryb. Ze syrového masa se připravuje tradiční japonské suši.Vedle suši je nejběžnější úprava tuňáka jako steak. Správný steak musí zůstat šťavnatý, a proto ho podáváme vždy rare. Tuňák prospívá našemu zdraví. Látky v něm obsažené zlepšují kvalitu vlasů a nehtů a zmírňují projevy lupénky. Obsahuje fosfor, který je důležitý pro zdravé zuby. Tuňák je téměř bez kostí. Oproti tuňáku z konzervy má čerstvá ryba tu výhodu, že neztrácí esenciální mastné kyseliny, které si lidské tělo samo nevyrobí. Neváhejte a přijďte si upevnit zdraví. 100 g 100 g 38,90 38,90 64,90 9