Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Hovězí steak

Platnost od 5.6. do 3.7.


Hovězí steak - strana 22










     

Hovězí steak - strana 22

Ryby RYCHLÉ GRILOVÁNÍ Díky pevnému masu a  relativně vysokému obsahu tuku jsou sardinky i  parmice nachové ideální pro grilování. Jejich úprava trvá jen několik minut – parmice potřebuje asi pětiminutové grilování z  každé strany, sardince stačí tři minuty. Ryby jsou připraveny ke konzumaci, jakmile jejich maso rovnoměrně zbělá (v  případě parmice nachové má bledě růžovou barvu) a ztratí původní průhlednost. Nesmíte je však nechat na grilu příliš dlouho, maso by se totiž vysušilo a rozpadlo. VCELKU Před přípravou celé ryby je třeba gril potřít olejem, aby se rybí kůže nepřichytila ke kovu. 22 cE1313_18-23.indd 22 EPIKURE 21.5.13 11:03