Aktuálníletáky.cz   

Kaufland akční­ leták online : Žrádlo pro psy a kočky

Platnost od 6.6. do 12.6.


Žrádlo pro psy a kočky - strana 26










     

Žrádlo pro psy a kočky - strana 26

inzerce Padla mi do oka… Zveme vás dne 11. 6. 2013 do ČCCR – CzechTourismu od 9 do16 hod. a do OC Kaufland od 10 do 14 hod. na prezentaci Východní Moravy s jedinečnými tipy na dovolenou, průvodci i mapami. Vše zdarma! Součástí prezentace je také ochutnávka regionálních produktů a soutěž pro děti o drobné ceny. Pouze jeden den ve vašem Kauflandu a v CzechTourismu. Změna termínu vyhrazena. Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism, Vinohradská 46, Praha 2 OC Kaufland, V Třešňovce 232/2, Praha 3-Jarov www.vychodni-morava.cz ABECEDA REGIONÁLNÍCH SPECIALIT Salát Florida S pojené státy jsou státem mnoha národů, a tím pádem nemají jasně vyhraněnou kuchyni, ani nějaké národní jídlo. V různých oblastech se můžeme setkat s různými druhy kuchyní, podle toho, jací předkové do  USA připluli. Jiná kuchyně bude v  oblastech se španělskými potomky a jiná v oblastech s indickými. To ovšem neznamená, že se nemohou vzájemně prolínat, čímž mohou vznikat velice zajímavé, a hlavně chutné fuze. Abeceda nás teď přivádí do slunné oblasti americké Floridy. Salát Florida, známý takřka po celém světě, získal své jméno zřejmě podle floridského slunce, protože už na první pohled vypadá velice letně. Potřebujeme: • 1 červenou cibuli • 2 masitá rajčata • 1 ledový salát • 1/2 salátové okurky • 4 ředkvičky • řeřichu • 200 g vařené kukuřice • po 4 plátcích sýra a šunky • 100 g zavařených mandarinek • 1 lžíci pikantní hořčice • 50 g majonézy • 100 g zakysané smetany • 50 g jogurtu • sůl • mletý bílý pepř • trochu octa Postup: Cibuli očistíme a nakrájíme na tenká kolečka, rajčata na plátky. Ledový salát omyjeme, osušíme a rozdělíme na jednotlivé lístky. Salátovou okurku a ředkvičky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, připravíme si také řeřichu. Všechny pochutiny spolu se zrnky kukuřice naaranžujeme na velký talíř nebo mísu. Šunku se sýrem svineme a vzniklou roládu nakrájíme na kousky a spolu s mandarinkami naaranžujeme navrch. Z hořčice, majonézy, zakysané smetany, jogurtu, soli, pepře a octa vymícháme omáčku. Podáváme ji samostatně nebo krátce před servírováním ji naložíme na salát. Pramen a foto: Grilujeme, Raclette, Fondue, Nakladatelství SLOVART Týdeník Kaufland do Vašich schránek Sleva 50% OD KOTVA • OD BÍLÁ LABUŤ • DBK • Centrum Chodov O C N O V O D V O R S K Á P L A Z A • OC ŠESTKA • OC Letňany • NC EDEN • EUROPARK ŠTĚRBOHOLY vzory povlečení w w w. s c a n q u i l t . c z na vybrané AJV26 / – za obsah inzerce ručí zadavatel 28